« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci
SJAJNO!

Nivea je napravila novu micelarnu

Nova NIVEA 5-u-1 micelarna voda praktično je rješenje za svaki tip kože

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Nivea)
Više o

Nivea

,

micelarna voda

,

micelarna voda 5-1

 

Svaka žena zna koliko je važno nakon cijelog dana ukloniti šminku prije spavanja. Koliko god se to ponekad činilo kao naporan zadatak, u ovoj užurbanoj svakodnevici, važno je posvetiti našem licu pažnju koju zaslužuje. Bilo da želite ukloniti nečistoće nakupljene tijekom cijelog dana ili jednostavno skinuti make-up, postoji jedan proizvod za čišćenje lica koji je popularan baš zbog svoje svestranosti.

NIVEA micelarne vode uvijek nude praktično rješenje koje ne samo da štedi prostor i vrijeme u vašoj rutini čišćenja, već su dokazano nježne prema osjetljivoj koži lica.

NIVEA vam predstavlja nove 5-u-1 micelarne vode prikladne za svaki tip kože: osjetljivu, normalnu i suhu. Savršeno uklanjaju šminku i nečistoće s vašeg lica, oči i usana, pritom ostavljajući 0 % ostataka. Zahvaljujući novoj 5-u-1 formuli istovremeno će očistiti, hidratizirati, smanjiti iritacije, umiriti vašu kožu i temeljito ukloniti šminku.  

Nježnija koža uživat će u NIVEA 5-u-1 micelarnoj vodi za čišćenje osjetljivog lica.

Temeljito će ukloniti šminku oko očiju i umanjiti znakove s kojima se osjetljiva koža bori: crvenilo, zategnutost, isušenost.

Isprobajte i NIVEA 5-u-1 micelarnu vodu posebno prilagođenu za normalnu kožu. Veganska formula bez parfema, skida šminku, čisti, pročišćava, osvježava i hidratizira, ne ostavljajući nikakve tragove.

Za one čija koža traži više hidratacije tu je NIVEA 5-u-1 micelarna voda za suhu kožu koja nježno i temeljito čisti kožu bez ostataka i pritom hidratizira, njeguje, omekšava i zaglađuje vaše lice.

S više od 130 godina iskustva, NIVEA kao tržišni lider u globalnoj industriji njege kože brine za planet jednako kao i za vašu kožu te je posvećena održivosti korištenjem reciklirane plastike i stvaranjem biorazgradivih formula.

Upute za nanošenje:

1. Nanesite micelarnu vodu na vaticu.

2. Umasirajte ju preko lica koristeći vaticu, skinite nečistoće i šminku. Pritom držite oči zatvorene. Nemojte ispirati.

3. Nakon što ste temeljito očistili lice, nanesite kremu ili fluid.

Uz NIVEA micelarnu vodu za osjetljivu, normalnu i suhu kožu tvoja se koža osjeća super i spremna je za još!

·       temeljito čisti

·       smiruje iritacije

·       umiruje kožu

·       hidratizira

NIVEA 5-u-1 micelarna voda za osjetljivu kožu - preporučena mpc 52,04 kn/6,90 €

NIVEA 5-u-1 micelarna voda za normalnu kožu - preporučena mpc 52,04 kn/6,90 €

NIVEA 5-u-1 micelarna voda za suhu kožu - preporučena mpc 52,04 kn/6,90 €

27.10.2022. 15:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh