Metro-portal.hr

objavljeno 27.10.2022. 15:00:00
SJAJNO!

Nivea je napravila novu micelarnu

Nova NIVEA 5-u-1 micelarna voda praktično je rješenje za svaki tip kože

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Nivea)

 

Svaka žena zna koliko je važno nakon cijelog dana ukloniti šminku prije spavanja. Koliko god se to ponekad činilo kao naporan zadatak, u ovoj užurbanoj svakodnevici, važno je posvetiti našem licu pažnju koju zaslužuje. Bilo da želite ukloniti nečistoće nakupljene tijekom cijelog dana ili jednostavno skinuti make-up, postoji jedan proizvod za čišćenje lica koji je popularan baš zbog svoje svestranosti.

NIVEA micelarne vode uvijek nude praktično rješenje koje ne samo da štedi prostor i vrijeme u vašoj rutini čišćenja, već su dokazano nježne prema osjetljivoj koži lica.

NIVEA vam predstavlja nove 5-u-1 micelarne vode prikladne za svaki tip kože: osjetljivu, normalnu i suhu. Savršeno uklanjaju šminku i nečistoće s vašeg lica, oči i usana, pritom ostavljajući 0 % ostataka. Zahvaljujući novoj 5-u-1 formuli istovremeno će očistiti, hidratizirati, smanjiti iritacije, umiriti vašu kožu i temeljito ukloniti šminku.  

Nježnija koža uživat će u NIVEA 5-u-1 micelarnoj vodi za čišćenje osjetljivog lica.

Temeljito će ukloniti šminku oko očiju i umanjiti znakove s kojima se osjetljiva koža bori: crvenilo, zategnutost, isušenost.

Isprobajte i NIVEA 5-u-1 micelarnu vodu posebno prilagođenu za normalnu kožu. Veganska formula bez parfema, skida šminku, čisti, pročišćava, osvježava i hidratizira, ne ostavljajući nikakve tragove.

Za one čija koža traži više hidratacije tu je NIVEA 5-u-1 micelarna voda za suhu kožu koja nježno i temeljito čisti kožu bez ostataka i pritom hidratizira, njeguje, omekšava i zaglađuje vaše lice.

S više od 130 godina iskustva, NIVEA kao tržišni lider u globalnoj industriji njege kože brine za planet jednako kao i za vašu kožu te je posvećena održivosti korištenjem reciklirane plastike i stvaranjem biorazgradivih formula.

Upute za nanošenje:

1. Nanesite micelarnu vodu na vaticu.

2. Umasirajte ju preko lica koristeći vaticu, skinite nečistoće i šminku. Pritom držite oči zatvorene. Nemojte ispirati.

3. Nakon što ste temeljito očistili lice, nanesite kremu ili fluid.

Uz NIVEA micelarnu vodu za osjetljivu, normalnu i suhu kožu tvoja se koža osjeća super i spremna je za još!

·       temeljito čisti

·       smiruje iritacije

·       umiruje kožu

·       hidratizira

NIVEA 5-u-1 micelarna voda za osjetljivu kožu - preporučena mpc 52,04 kn/6,90 €

NIVEA 5-u-1 micelarna voda za normalnu kožu - preporučena mpc 52,04 kn/6,90 €

NIVEA 5-u-1 micelarna voda za suhu kožu - preporučena mpc 52,04 kn/6,90 €

27.10.2022. 15:00:00
http://metro-portal.hr/nivea-je-napravila-novu-micelarnu/139809/