« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec
NAJAVE

Nipplepeople na svom najvećem zagrebačkom koncertu

Novoosmišljen program koji ovaj electro pop duo nose na turneju po regiji upravo će u dvorani u Šubićevoj doživjeti svoju premijeru

Predstavljaju novi program
Predstavljaju novi program (Arhiva)
Više o

Tvornica kulture

,

koncert

,

Nipplepeople

U subotu 7. ožujka Nipplepeople će u Tvornici kulture održati svoj najveći zagrebački koncert dosad. Novoosmišljen program koji ovaj electro pop duo nose na turneju po regiji upravo će u dvorani u Šubićevoj doživjeti svoju premijeru.

Na posebno pripremljenoj Softcore turneji band će predstaviti program s prearanžiranom set listom pojačanom svježim scensko-vizualim elementima na kojem su radili proteklih mjeseci. Neke pjesme, poput velikog hita „Tebi" bend je odjenuo u potpuno novo ruho. Za potrebe turneje bend se pojačao odličnim timom suradnika. Predvodi ih Anita Celić Cella, umjetnička direktorica toura i autorica zapaženog videospota „Disko Epileptik". Anita je dizajnirala i posebnu limitiranu ediciju plakata Softcore turneje koja će se moći kupiti u Tvornici. Lidija Lovrić i Nikola Barbir čine tekstilno - tehnološki tim koji svojim idejama stvaraju dio identiteta benda na pozornici. Za miks pultom stajat će ton majstor Igor Ivanković, član grupe Bamwise i tonac mnogih domaćih bendova, dok će se lightom igrati Andrija Santro. Nipplepeople neće imati niti predgrupe, niti glazbenih gostiju, ali će pozornicu podijeliti s izuzetnim plesnim umjetnikom Tonijem Flegom. I u trenu kad spremaju jedan od svojih najvažnijih nastupa bend se prisjeća velikog Alen Balena koji je vjerovao u njih i kad oni sami nisu.

Softcore turneja kreće iz Zagreba, nakon kojeg idući vikend, 14. ožujka, na red dolazi riječki Pogon Kulture. Dom Omladine u Beogradu ugostit će bend 20. ožujka, kragujevačka Čaurnica dan kasnije, dok je sarajevski BIS na redu 4. travnja. Početkom veljače bend je isporučio novi singl, „Tajna", kojeg će, zajedno sa svim najbitnijim radovima kao što su „Sutra", Frka", „Tebi", „Balkan Express", „Ne volim te" ili „Nikada" ponijeti na ovaj proljetni tour.

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture iznose 80 kn u pretprodaji, odnosno 100 kn na dan koncerta. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

03.03.2020. 13:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh