« Glazba
objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci
NAJAVE

Nipplepeople & Ida Prester u garaži MSU-a 11. rujna

U limitiranom kapacitetu od svega 700 ulaznica, pridržavajući se svih epidemiološkim pravila, Nipplepeople će pod vedrim nebom Zagrebu predstaviti pjesme iz cijelog kataloga

Sigurno će biti show
Sigurno će biti show (Arhiva)
Više o

MSU

,

Ida Prester

,

Nipplepeople

Electro pop dvojac Nipplepeople dolaze u petak 11. rujna u open air prostor garaže MSU-a u Novom Zagrebu, a kao posebna gošća pridružit će im se Ida Prester.

Nipplepeople - „Tajna"

U limitiranom kapacitetu od svega 700 ulaznica, pridržavajući se svih epidemiološkim pravila, Nipplepeople će pod vedrim nebom Zagrebu predstaviti pjesme iz cijelog kataloga na velikom plesnom tulumu koji će označiti kraj jednog čudnog i dugog ljeta.

Svoj posljednji zagrebački nastup bend je imao doslovce posljenjeg vikenda prije početka zatvaranja zbog pandemije, kada su napunili Tvornicu kulture, a sve nesporedno nakon objave sjajnog singla „Tajna". Njega će, zajedno sa svim najbitnijim radovima kao što su „Sutra", Frka", „Tebi", „Balkan Express", „Ne volim te" i „Nikada" po prvi puta donijeti u MSU.

Ida Prester - „Minuta"

Nakon 15 godina rada u raznim glazbenim projektima, Ida Prester je krajem prošle godine krenula svojim putem. Electro-pop i indie-dance su njezina najveća ljubav i tom zvuku je posvećena u svom solo projektu, dosad predstavljenom s tri singla „Minuta", „Sansa" i „Dodir", dok se premijera četvrtog, „Kvar", očekuje se upravo na nastupu s Nipplepeople.

Ulaznice za koncert u garaži MSU iznose 80 kn u pretprodaji, odnosno 100 kn na dan koncerta i u prodaji su od 31. srpnja. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Garica CBD shop (Primorska 1), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

31.07.2020. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh