« Glazba
objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci
EXIT 2.0

EXIT slavi dva desetljeća 2021.

EXIT slavi dva desetljeća 2021. godine Na tvrđavu stižu David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz i Boris Brejcha

Bit će sjajno
Bit će sjajno (Arhiva)
Više o

Exit

,

EXIT 2021

Obilježavanje dva desetljeća dvostrukog europskog festivalskog prvaka iz razumljivih razloga pomaknuto je na sljedeće ljeto, a ako je suditi po prvim imenima, sljedeće festivalsko izdanje može biti i najjače do sada.

Od 8. do 11. srpnja 2021. na Petrovaradinsku tvrđavu stižu neke od najvećih svetskih zvijezda čiji planetarni hitovi su samo na You Tube-u skupili čak 33 milijarde pregleda! Listu prvih objavljenih imena predvode najutjecajniji svjetski glazbeni producent i DJ David Guetta, njegov sugrađanin i izazivač za titulu vodećeg planetarnog hitmakera DJ Snake, dvostruki lider Billboardove liste singlova i jedan od najvećih repera današnjice Tyga, superzvijezda nove generacije i miljenik regionalne publike Boris Brejcha.

Posebna ekskluziva ostavljena je za zatvaranje mts Dance arene kada će specijalno za ovu priliku nastupiti godinama unatrag najtraženiji DJ Eric Prydz u specijalnom b2b izdanju s kultnim Four Tetom. Na jubilarni EXIT stižu i indie heroji Metronomy, dobitnik Grammy nagrade za životno djelo i živa ikona punka Marky Ramone, metal legende Sepultura, sjajni Denis Sulta, Dax J Kobosil, hard rock dame Thundermother te neki od vodećih regionalnih izvođača kao što su Laibach, Goblini, Marko Nastić, Massimo, After Affair, Ilija Djoković, Kristijan Molnar, Insolate, Lag i mnogi drugi. 

Objavljenim izvođačima će se uskoro pridružiti i brojni drugi, uz još više iznenađenja jer će se EXIT u 2021. godini održati u punoj snazi, na 40 festivalskih pozornica i zona! Novi, ograničeni kontigent promo ulaznica s popustom od 50% po cijeni od 450 kn u prodaji će se naći u petak, 31. srpnja točno u podne. Svi koji žele ugrabiti povoljne ulaznice morat će požuriti, jer će promo cijena vrijediti samo do 8. kolovoza, odnosno do isteka zaliha. Sve do sada kupljene ulaznice za 2020. vrijedit će za festivalsko izdanje 2021. pri čemu će svi kupci koji ih zadrže otključati posebna iznenađenja, među kojima je i mogućnost osvajanja doživotne ulaznice za EXIT! 

Da je David Guetta jedna od najtraženijih zvijezda današnjice potvrđuje preko 100 milijuna fanova i pratitelja na njegovim društvenim mrežama, a ovaj vanserijski glazbenik dobitnik je više od 30 najprestižnijih muzičkih nagrada u svijetu, uključujući Grammy i Billboard priznanja. Da superpopularni Francuz ima poseban odnos s Exitom i regionalnom publikom potvrđuje i činjenica kako je, iako je ranije najavio da će drastično smanjiti broj nastupa, pristao ponovo biti dio EXIT festivala u sklopu proslave velikog jubileja. Sigurno je da će atmosfera tijekom nastupa biti uzavrela, znajući da je prošle godine izglasan za najtraženijeg izvođača u velikoj anketi EXIT fanova. Još jedan autor najslušanijih pjesama današnjice, vlasnik dvostruke Grammy nominacije, DJ Snake, nakon više pokušaja, konačno će 2021. godine imati priliku mnogobrojnim fanovima na Petrovaradinskoj tvrđavi isporučiti planetarne hitove "Taki Taki", "Lean On", "Let Me Love You" ali i zauvijek aktuelni "Loco Contigo" napravljen u suradnji s popularnim američkim reperom Tygom. A upravo Tyga, redoviti osvajač prvog mjesta američke hip hop liste, također sa laskavom nominacijom za Grammy, potvrdio je svoj dolazak na tvrđavu! Iza sebe ima sedam studijskih albuma, od kojih je prošlogodišnji "Legendary" prebacio i platinastu tiražu. Tyga nije bio lijen ni tijekom karantene, pa je svojim najnovijim hitom „Bored In The House" preko noći zaludio milijune korisnika Tik Tok platforme. Potpisuje hitove s facama kao što su Santana, Drake, Offset, DJ Snake i Snoop Dogg.

Ono što je već sada sigurno je da će sljedeće zatvaranje mts Dance arene ući u povijest kao jedno od najzapaženijih dosad saekskluzivnim b2b nastupom Erica Prydza i Four Teta. Švedski DJ Eric Prydz jedan je od najtraženijih izvođača u svim anketama kada je u pitanju elektronska muzika, a njegov spektakularni nastup publika u regiji priželjkuje već godinama. Da su njegovi setovi za pamćenje potvrđuje i činjenica kako je slavni britanski DJ Mag na popis Top 10 nezaboravnih nastupa iz EXIT povijesti uvrstio i njegov set iz 2009. godine u kojem mu se pridružio i neponovljivi Adam Beyer. Njemu će se tijekom zatvaranja Arene ovaj put pridružiti izuzetno cjenjeno ime u svijetu elektronske glazbe, Four Tet, koji će osim b2b nastupa po prvi put na mts Dance areni imati i solo set. Four Tet pseudonim je za solo karijeru u elektronskoj muzici di-džeja po imenu Keiran Hebden. Surađivao je s titanima kao što su Aphex Twin, Radiohead, Ellie Goulding, Lana Del Ray, a poseban odnos ima upravo s Prydzom. Do sada je objavio čak 10 studijskih albuma, od čega je posljednji „Sixteen Oceans" objavljen u ožujku 2020. godine. Jedna od najpopularnijih EXIT zvijezda i udarno ime elektronske scene Boris Brejcha, vraća se na tvrđavu s novom muzikom i u trenutku kad je veći i traženiji nego ikad. Zajedničku povijest s najpoznatijim festivalom ovog dijela Europe ima i Dax J, britansko-berlinski techno heroj kojeg su redom Mixmag, Groove Magazine i DJ Mag nedavno proglasili za najboljeg DJ-a nove generacije, a EXIT još 2009. prepoznao i nagradio na natječaju mladih nada. On će podjeliti pult s novom nadolazećom techno zvijezdom - producentom i DJ-em Kobosilom u još jednom ekskluzivnom b2b setu. Svoju unikatnu energiju sljedećeg leta na tvrđavu donosi Denis Sulta, mladi Britanac čije zavidno glazbeno znanje na publiku ostavlja utisak koji se teško zaboravlja, a raznovrstan pristup dance muzici zaslužan je za to što je njegova karijera u konstantnom usponu i ne pokazuje nikakve znake usporavanja.

U prvoj objavi izvođača za izdanje EXIT festivala 2021. godine stižu i jedan od vodećih britanskih indie-rock bendova, Metronomy. Od osnivanja išli su na turneje s bendovima kao što je Coldplay, dok je njihov današnji zvjezdani status proistekao iz plesnog rock zvuka po kojem su uvijek pomalo bili ispred vremena. Svoje nastupe potvrdili su i dobitnik Grammy nagrade za životno djelo i dugogodišnji član velikih Ramones-a Marky Ramone, thrash metal veterani Sepultura, grupa koja iza sebe ima rifove koji su obilježili povijest metala, zatim švedske hard rock heroine, Thundermother, najveći slovenski bend svih vremena Laibach, punk heroji Goblini i jedan od najkvalitetnijih pop artista našeg podneblja Massimo. Sjajnoj postavci EXIT izvođača pridružit će se još i ekipa regionalnih izvođača koju predvode Coeus, Layzie, After Affair b2b Kristijan Molnar, Reblok, Runy, Lag, Marko Nastić, Space Motion, Ilija Djoković i Insolate.

Ulaznice u prodaji od petka, 31. srpnja!

U petak, 31. srpnja točno u podne, počinje prodaja ulaznica za EXIT festival 2021. godine po cijeni od 450 kn. Aktualna cijena na snazi će ostati najkasnije do subote, 8. kolovoza ili ranije, ukoliko se rasproda ograničeni kontigent. Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti putem službene stranice exitfest.org i prodajne mreže Entrio.hr,

Svi koji ne žele sačuvati ulaznicu za 2021 i ostvariti brojne benefite moći se pokrenuti proces refundacije od 10. kolovoza 2020. godine. Detaljne informacije o tome kako to napraviti bit će objavljene 10. kolovoza na službenim stranicama Exit festivala.

Sačuvaj svoju ulaznicu!

Svi EXIT fanovi koji sačuvaju svoju EXIT 2.0 ulaznicu za festivalsko izdanje 2021. godine, automatski dobivaju šansu osvojiti Lifetime ulaznicu za Exit, passove za pristup pozornici na mts Dance Areni, pretvaranje regularne ulaznice u VIP, EXIT modne pakete i majice, dok će za sve koji je sačuvaju biti omogućeno 20% popusta na EXIT majice i suvenire po osobnom izboru.

Također, svi koji zadrže svoju ulaznicu proći će povoljnije nego u slučaju da je refundiraju, pa se predomisle i ponovo kupe, jer će cijene od 8. kolovoza biti više.

30.07.2020. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh