« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
STANKO POKLEPOVIĆ:

Nikada nisam gubio od Dinama

VIDEO - Uoči utakmice s Dinamom Poklepović je naglasio kako je u karijeri igrao velik broj susreta s najljućim i vječnim rivalom, ali nikada nije gubio

(Jakov Prkić/Cropix/Infopunkt)
Više o

Hajduk

,

Dinamo

,

Stanko Poklepović

Trener Hajduka Stanko Poklepović uoči utakmice s Lokomotivom koja je odigrana u subotu dao je intervju u kojemu smo saznali njegove razloge za dolazak u Hajduk, njegove ciljeve te što očekuje od utakmice sa Dinamom u kupu koja je na rasporedu u srijedu na Maksimiru.

Poklepović kaže kako je u Hajduk došao jer je klub ušao u novo razdoblje nakon pretvorbe, ali je naglo ostao bez trenera Edoarda Reje. Čelnici u klubu su smatrali da on može nastaviti projekt koji je započeo Talijan, a on to zbog velike ljubavi prema klubu nije mogao odbiti.

Ovaj iskusni trener je u Hajduku, što u mlađim kategorijama, što u seniorskoj konkurenciji, već dvadeset godina i kaže kako je živjeti i raditi u Splitu za njega nešto posebno.

Uoči utakmice s Dinamom naglašava kako je u karijeri igrao velik broj utakmica sa najljućim i vječnim rivalom, a nikada od njih nije gubio.

Kao jedno od najljepših trenutaka u svojoj karijeri ističe vrijeme kada je nakon osvajanja prvog prvenstva Hrvatske bio izbornik hrvatske reprezentacije koja je tada još bila u povojima. Prisjetio se Poklepović turneje koju je s tom momčadi imao po Australiji te naglasio kako je nogometna reprezentacija imala veliku ulogu u komunikaciji sa Hrvatima u dijaspori za vrijeme rata. (Infopunkt/metro-portal)

22.03.2010. 10:33:41
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh