« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
NAKON PORAZA

Poklepović optimistično gleda na ogled Hajduka s Dinamom

Hajdukov trener je izjavio kako ga je sram zbog slabe igre protiv Lokomotive te da će se potruditi da protiv Dinama bude drugačije

(Jakov Prkić/Cropix)
Više o

Hajduk

,

Dinamo

,

Stanko Poklepović

Trener Hajduka Stanko Poklepović na današnjoj je konferenciji za novinare izjavio je da je optimist uoči prve utakmici polufinala hrvatskog nogometnog kupa protiv Dinama u srijedu u Zagrebu, te je obećao da će njegova momčad igrati bolje no protiv Lokomotive u prvenstvenoj utakmici u subotu u kojoj je Hajduk poražen 2:1.

"Trudit ćemo se da utakmica protiv Dinama bude drukčija nego protiv Lokomotive", istaknuo je Poklepović. On je pri tomu rekao da je "žalostan i da ga je sram" zbog slabe igre Hajduka u prvenstvenoj utakmici protiv Lokomotive.

Po Poklepovićevim riječima protiv Dinama će biti "jedna druga utakmica". "Važno je kako ćemo mi igrati, a ne Dinamo", kazao je trener Hajduka. Na upit kakav bi ga rezultat u prvoj kup utakmici protiv Dinama u srijedu na Maksimiru zadovoljio, Poklepović je je kazao kako mu je želja Hajdukova pobjeda, ali da je "u ovako rivalskim utakmicama rezultat uvijek nepoznanica".

Poklepović je odbacio medijske napise da se Hajduk ponaša "bahato i prepotentno", rekavši kako to nije točno. (hina/metro-portal)

21.03.2010. 12:36:32
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh