« Život
objavljeno prije 8 godina
PRASCI

Nije važno samo što jedete, nego i kako!

u restoranu s pizzom i salatom muškarci žderu mnogo više kad jedu u prisutnosti žena od onih koji jedu u muškom društvu

To se samo trpa ...
To se samo trpa ... (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

žderanje

,

količina hrane

Važno je zdravo se hraniti, iako jedno američko istraživanje tvrdi da je nekima od nas u genima da to ne čine.

Muškarci, naime, u društvu žena, puno više jedu, osobito kad su u pitanju nezdrave namirnice. Žene će pak u društvu partnera ili prijateljice, jesti puno manje nego kad su same. Ima li u tome istine?

Mora da ih gledaju djevojke, samo su se skrile negdje iza kamere. Jer tako se tumači istraživanje sveučilišta Cornell iz New Yorka, koje je pokazalo da u restoranu s pizzom i salatom muškarci žderu mnogo više kad jedu u prisutnosti žena od onih koji jedu u muškom društvu.

Kao da podsvjesno žele pokazati damama kako su pravi mačo frajeri koji mogu mnogo pojesti

No, ima još jedno istraživanje koje se posljednjih dana širi medijima. Ono kaže da žene, kad jedu u muškom društvu, jedu puno manje nezdrave pizze, ali zato mnogo više zdrave salate. Kao da potencijalnim partnerima žele poručiti kako su zdrave i vitke. Isto tako kad ih gledaju druge žene, navalit će na salatu, a pizzu samo čeznutljivo gledati.

Lako je na prvu zaključiti kako je muškarcima ostao nagon da opčinjenim ženama pokažu kako mogu ne samo uloviti mamuta, već ga ako treba i pojesti. No sve su to, čini se, atavizmi koji pomalo padaju u zaborav. Moderna vremena donijela su i neke moderne muškarce ... barem se nadamo

14.05.2016. 11:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh