« Glazba
objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca
najave

Nightwish krenuo na turneju

Drugi dio turneje atraktivni Finci počeli u Londonu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Nightwish.com)
Više o

Lupa promocija

,

Nightwish

,

nightwish turneja

Najpopularnija finska symphonic power metal grupa Nightwish započela je drugi dio turneje velikim koncertom u Londonu, a tijekom europskog dijela turneje planiraju doći i u Zagreb 02. travnja 2009. godine kada će održati koncert u dvorani ''Dražen Petrović'' (Cibona). Zagreb je samo jedna od stanica ''Dark Passion Play World Tour'' turneje na kojoj ovaj mega uspješan bend predstavlja svoj posljednji istoimeni album.

Na samom početku turneje, točnije 13. ožujka, planiraju izdati i multimedijalni CD koji je snimljen tijekom prvog dijela turneje od Izraela do Južne Amerike, a početkom svibnja sele se na sjevernoameričko kopno gdje će zadnji koncert turneje održati u Atlanti.

Zahvaljujući organizatoru koncerta Lupa promotion, hrvatski fanovi ove finske grupe imaju nevjerojatnu priliku upoznati članove svog omiljenog benda!!! Naime, sudjelovanjem u nagradnim igrama na portalima muzika.hr www.muzika.hr i t-portalu www.tportal.hr, te u programu Otvorenog radija mogu osvojiti meet&greet sa članovima skupine Nightwish, te čak dobiti i poster s autogramima na poklon...

Kao predgrupe Nightwishu na koncertu u Zagrebu nastupit će dvije iznimno hvaljene grupe koje u Hrvatskoj svakim danom imaju sve više obožavatelja - švedska grupa PAIN, te finska INDICA. Obožavatelji švedske grupe Pain također imaju priliku upoznati članove benda sudjelovanjem u nagradnoj igri na Facebook profilu Lupa promotiona.

Više detalja o nagradnoj igri
 

Ulaznice za koncert možete nabaviti na svim prodajnim mjestima Ticketproa ili putem njihove stranice www.ticketpro.hr po cijenama od 220,00 kn za tribine, 240,00 kn za parter i 260,00 kn za fan pit.

Lupapromotion u 2009. s ponosom najavljuje:
2.4. NIGHTWISH, KD Dražen Petrović - Zagreb
26.4. BEYONCE, Arena - Zagreb
21.5. TUBORG GREEN FEST - DEPECHE MODE, Arena - Zagreb
8.6. LENNY KRAVITZ, Hala Tivoli - Ljubljana
17.6. SLIPKNOT, Hala Pionir - Beograd
24.6. SIMPLY RED, Hala Tivoli - Ljubljana
10.08. U2, Stadion Maksimir, Zagreb
20.8. MADONNA, Hipodrom Stožice - Ljubljana

12.03.2009. 08:04:41
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh