« Glazba
objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Nightwish ima hrvatskog PR-a

Slavni Finci odlučili se za Jadranku Celik - Škugor

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Lupa)
Više o

Nightwish

,

nightwish turneja

,

Jadranka Celik Škugor

Hrvatica Jadranka Celik - Škugor postala je voditeljica odjela za odnose s javnošću Nightwisha, jednog od najuspješnijih finskih bendova koji 2. travnja dolazi u Hrvatsku, a trenutno u suradnji s jednim od najuglednijih međunarodnih rock menadžera Tonijem Peijuom otvara menadžersku tvrtku  u Njemačkoj.

Jadranka je nedavno preuzela vođenje odjela za odnose s javnošću poznatog finskog benda Nightwish koji je nedavno krenuo na drugi dio svjetske "Dark Passion Play" turneje tijekom koje ih je uživo gledalo više od milijun posjetitelja.

Finska atrakcija napokon dolazi i u Hrvatsku i to nakon gotovo dvogodišnje svjetske turneje i istoimenog albuma koji je u nekim glazbenim krugovima proglašen remek djelom!!! Sniman uz sudjelovanje londonske filharmonije koja ja na predivan način upotpunila žestok i melodiozan zvuk finskih rockera, te uz bajkovite i predivne tekstove vođe benda Tuomasa Holopainena, može se reći da je posljednjim albumom Nightwish zasjeo na sam vrh svjetske scene!

Koncert u Zagrebu na kojem će se Nightwishovci po prvi put predstaviti fanovima, zakazan je za 02. travnja 2009. godine u KD Dražen Petrović, a na njega će doputovati i Jadranka Čelik: „Nightwish stiže s velikom produkcijskom ekipom i nekoliko tour-buseva i velikih šlepera opreme i razglasa, te kompletnom kuhinjom! Izgledamo kao mali putujući grad! Drago mi je da će i Hrvati imati priliku uživati u takvom spektaklu.
 
*Ulaznice za koncert i dalje možete nabaviti na svim prodajnim mjestima Ticketproa ili putem njihove stranice www.ticketpro.hr po cijenama od 220,00 kn za tribine, 240,00 kn za parter i 260,00 kn za fan pit.

 

 

24.03.2009. 17:34:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh