« Svijet
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
TRAGEDIJA

Nigerija: Na naseljenu četvrt pao zrakoplov sa 153 putnika

Glasnogovornik zrakoplovne kompanije Dana Air je potvrdio da je jedan od njihovih zrakoplova pao na periferiji Lagosa nakon što su izgubili kontakt s avionom

Očevici su rekli da se zrakoplov srušio na jednu zgradu, a zasad nije poznato ima li žrtava na tlu
Očevici su rekli da se zrakoplov srušio na jednu zgradu, a zasad nije poznato ima li žrtava na tlu (Youtube)
Više o

pad zrakoplova

,

Nigerija

,

Lagos

Broj poginulih još je uvijek nepoznat nakon što se danas na jednu četvrt najvećeg nigerijskog grada Lagosa srušio zrakoplov sa 153 putnika, prenosi Hina.

"Pao je zrakoplov kompanije Dana Air koji je letio iz glavnog grada Abuje u Lagos sa 153 putnika", rekao je rekao je direktor agencije za civilno zrakoplovstvo Harold Demuren i dodao da ne vjeruje da ima preživjelih.

Prema glasnogovorniku policije Lagosa zrakoplov je pao na četvrt Iju, na sjeveru grada koji ima blizu osam milijuna stanovnika.

Glasnogovornik zrakoplovne kompanije Dana Air je potvrdio da je jedan od njihovih zrakoplova pao na periferiji Lagosa nakon što su izgubili kontakt s avionom.

Očevici su rekli da se zrakoplov srušio na jednu zgradu, a zasad nije poznato ima li žrtava na tlu. Spasilačke službe uputile su se na mjesto nesreće.

Kompanija Dana Air je počela raditi 2008. i danas je jedna do glavnih nigerijskih zrakoplovnih kompanija. Njezini zrakoplovi redovno povezuju gradove Abuju, Calabar, Lagos, Port Harcourt i Uyo.

03.06.2012. 19:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh