« Svijet
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
ŽRTVA RASIZMA

Nezadovoljan zaposlenik ubio osam kolega pa presudio sebi

Naoružani muškarac koji je otvorio vatru na radnike tvrtke za distribuciju piva i vina u državi Connecticutu na sjeveroistoku SAD-a ubio je osam kolega, a zatim presudio sam sebi

Fotografija vijesti
Više o

SAD

,

ubojstvo

Tvrtka Hartford Distributors u Manchesteru pozvala je policiju u 7,30 u vrijeme smjene radnika kada je ondje bilo 35 do 40 ljudi. "Ubijeno je devet osoba, među kojima osumnjičeni za pucnjavu. Policija pokušava identificirati žrtve i obavijestiti obitelji.

Napadač, djelatnik te tvrtke kojeg je uprava pozvala zbog disciplinskih problema pronađen je četrdesetak minuta nakon pucnjave. Dvoje ozlijeđenih je hospitalizirano i čini se da su izvan životne opasnosti, priopćila je policija.

Prema ranijem izvješću napadač je ubio troje kolega i troje ranio. Prema podacima mjesnog dnevnog lista Hartford Courant, napadač je crnac Omar Thornton (34) koji je radio kao vozač u toj tvrtki. Prema riječima Thorntonovih poznanika, on je bio žrtva rasizma na radnom mjestu, a nadležni nisu ništa poduzeli da bi to spriječili. (hina/metro-portal)

04.08.2010. 00:25:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh