« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
MRŠAVLJENJE

New York dijeta za fantastične rezultate

New York dijeta bogata je proteinima, a u kombinaciji s fizičkim aktivnostima odličan je način sagorijevanja masnoća

Izgubite 12 centimetara u struku
Izgubite 12 centimetara u struku (Arhiva)
Više o

mršavljenje

,

pravila

,

skidanje kilograma

,

New York dijeta

,

jelovnik

New York dijeta novi je hit jer je korisnici proglašavaju zdravom i učinkovitom, a kako se može u mjesec i pol dana izgubiti 6 kilograma i do 12 centimetara u struku, nema sumnje da će i kod nas dobiti mnogo poklonika. 

Dijeta se sastoji od tri faze, u svakoj je od ključne važnosti kombinacija prehrane i vježbanja, a prve dvije traju po dva tjedna, dok je treća faza zamišljena tako da je provodite cijeli život.

Prva faza

Prva dva tjedna mogu se jesti gljive, bjelanjci, orašasto voće, losos, povrće s niskim udjelom škroba i whey proteini u velikim količinama. Potpuno treba izbaciti alkohol, masnoće, mliječne proizvode, kavu i voće, a dnevni unos kalorija ograničiti na 800 do 1000. Vježba se svakodnevno, intenzivno 10 minuta u kratkim, eksplozivnim serijama.

Druga faza

U drugoj fazi, uz gore navedeno, uvodi se još jedan obrok s ugljikohidratima, no oni trebaju biti iz batata, graha, mahunarki ili bobičastog voća, a dnevni unos kalorija je 900 do 1100. Vježba se svakodnevno, intenzivno 10 minuta u kratkim, eksplozivnim serijama.

Treća faza

U trećoj se fazi polako vraća hrana koju smo do sada morali izbjegavati, no u ograničenim količinama i vježbanje se produžava na 45 minuta dnevno, preporučuje se trčanje ili preskakanje konopa.

Dijeta je usmjerena na izgradnju mišićne mase i potpuno mijenjanje prehrambenih navika, uz potpuno izbacivanje loših ugljikohidrata iz prehrane, što će rezultirati ubrzavanjem metabolizma i skidanjem kilograma. 

22.08.2014. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh