« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
SRETAN KRAJ

Pronađene dvije nestale djevojčice u Zaprešiću

Nešto prije 15 sati policija je javila da su djevojčice pronađene, navodno na cesti prema Mariji Magdaleni

Nestale djevojčice iz Zaprešića
Nestale djevojčice iz Zaprešića (MUP)
Više o

nestali

,

Zaprešić

,

nestale djevojčice

,

Petra Galić

,

Iris Galić

Mediji su ponovno odigrali sjajnu ulogu u rješavanju nestanka djece, jer su od jutros svi hrvatski portali bombardirali čitatelje upitom jesu li vidjeli dvije nestale djevojčice. Nešto prije 15 sati policija je javila da su djevojčice pronađene, a prema prvim informacijama to se dogodilo na cesti prema Mariji Magdaleni, 10-ak kilometara od parka.

Kako su izvjestili mediji, djevojčice su ostavile jakne u parku i djeci rekle da se idu prošetati. Još se ne zna kako su dospjele tako daleko od Zaprešića, niti gdje su i kako provele noć.

Podsjetimo, jučer između 16 i 17 sati dvije su djevojčice nestale iz parka u Ulici Mirka Ožegovića BB u Zaprešiću. Policija je objavila njihove slike na portalu nestali.hr sa zamolbom da se obavijesti najbliža policijska postaja ili broj 192, a informacije su se mogle poslati i e-mailom na adresu nestali@nestali.hr

Petra (12) je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu i oči svijetloplave boje. Srednje je tjelesne građe. U vrijeme nestanka bila je odjevena u zelenu majicu dugih rukava, plave traperice i bijele tenisice.

Iris (10) je visoka 145 centimetara, ima ravnu kosu kestenjaste boje i kestenjaste oči. Srednje je tjelesne građe i ima ožiljak ispod brade. U vrijeme nestanka bila je odjevena u sivo-crvenu prugastu majicu, donji dio ljubičaste trenirke i bijele tenisice.

03.04.2012. 10:40:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh