Metro-portal.hr

objavljeno 03.04.2012. 10:40:09
SRETAN KRAJ

Pronađene dvije nestale djevojčice u Zaprešiću

Nešto prije 15 sati policija je javila da su djevojčice pronađene, navodno na cesti prema Mariji Magdaleni

Nestale djevojčice iz Zaprešića
Nestale djevojčice iz Zaprešića (MUP)

Mediji su ponovno odigrali sjajnu ulogu u rješavanju nestanka djece, jer su od jutros svi hrvatski portali bombardirali čitatelje upitom jesu li vidjeli dvije nestale djevojčice. Nešto prije 15 sati policija je javila da su djevojčice pronađene, a prema prvim informacijama to se dogodilo na cesti prema Mariji Magdaleni, 10-ak kilometara od parka.

Kako su izvjestili mediji, djevojčice su ostavile jakne u parku i djeci rekle da se idu prošetati. Još se ne zna kako su dospjele tako daleko od Zaprešića, niti gdje su i kako provele noć.

Podsjetimo, jučer između 16 i 17 sati dvije su djevojčice nestale iz parka u Ulici Mirka Ožegovića BB u Zaprešiću. Policija je objavila njihove slike na portalu nestali.hr sa zamolbom da se obavijesti najbliža policijska postaja ili broj 192, a informacije su se mogle poslati i e-mailom na adresu nestali@nestali.hr

Petra (12) je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu i oči svijetloplave boje. Srednje je tjelesne građe. U vrijeme nestanka bila je odjevena u zelenu majicu dugih rukava, plave traperice i bijele tenisice.

Iris (10) je visoka 145 centimetara, ima ravnu kosu kestenjaste boje i kestenjaste oči. Srednje je tjelesne građe i ima ožiljak ispod brade. U vrijeme nestanka bila je odjevena u sivo-crvenu prugastu majicu, donji dio ljubičaste trenirke i bijele tenisice.

03.04.2012. 10:40:09
http://metro-portal.hr/nestale-dvije-djevojcice-u-zapresicu-jeste-li-ih-vidjeli/69712/