« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
SAZNAJEMO

Neograničena sloboda komunikacije uz Tele2 tarifu EKIPNA i BEZBROJ GB

Okupite dva do četiri člana, te kao nositelj Tele2 tarife EKIPNA za mjesečnu naknadu od 150 kuna osiguravate svima neograničen broj minuta i SMS poruka

Nabavite i kakav dobar mobitel...
Nabavite i kakav dobar mobitel... (Arhiva)
Više o

Tele2

,

tarifa Ekipna

,

Bezbroj GB

Nova godina osim novog početka donosi i puno planiranja, a kako bi svi planovi bili ostvareni na vrijeme potreban je neograničeni pristup internetu i kvalitetni mobilni uređaji kao što su Huawei P9 Lite Mini ili Samsung Galaxy J5 2017. Tele2 tarifa EKIPNA s BEZBROJ GB donosi upravo to, te će ova ponuda podjednako razveseliti privatne, kao i poslovne korisnike.

Imate ekipu? Kod kuće, u uredu ili u teretani? Okupite dva do četiri člana, te kao nositelj Tele2 tarife EKIPNA za mjesečnu naknadu od 150 kuna osiguravate svima neograničen broj minuta i SMS poruka. Podatkovne pakete birate za svakog člana posebno, a možete ih mijenjati iz mjeseca u mjesec, bez ikakve naknade. Ako za svakog člana odaberete BEZBROJ GB, mjesečna naknada može iznositi već od 122 kune po članu.

Uštedu uz tarifu EKIPNA i BEZBROJ GB, bez obzira kojoj ekipi pripadali, donosi i dodatna ponuda mobitela za 1 kunu, ostatak se plaća na rate uz pretplatu. U ponudi su Huawei P9 Lite Mini i Samsung Galaxy J5 2017.

Samsung Galaxy J5 ima prednju i stražnju 13 MP kameru s LED bljeskalicama što ga čini idealnim za selfije, a Huawei P9 Lite Mini s 2 GB RAM-a i 5-inčnim HD zaslonom sa zaobljenim rubovima omogućit će vam vizualno uživanje u multimedijalnim sadržajima.

Budući da je Tele2 jedini teleoperater koji omogućuje neograničen internet na mobilnim uređajima, ne trebate brinuti o tome koliko je podatkovnog paketa preostalo, niti tražiti Wi-Fi šifru u restoranima i kafićima.

Odaberite ekipu, Samsung Galaxy J5 2017 ili Huawei P9 Lite Mini mobilni uređaj te surfajte i komunicirajte neograničeno. 

23.01.2018. 19:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh