« Seks
objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci
HE HE

Neka seks traje što dulje ...

Trajanje seksa je jedno od vrućih pitanja, a svi smo mi znatiželjni i skloni uspoređivanju kad su u pitanju “tuđe spavaće sobe”

Produžite seks maksimalno
Produžite seks maksimalno (Arhiva)
Više o

seks

,

savjeti

,

trajanje seksa

,

dužina seksa

Trajanje seksa jedna je bajki koje kao klinci slušamo razjapljenih usta, jer "stari frajeri" to rade cijeli vikend ... u svojim snovima, a u stvarnosti obično jedva pet-šest minuta (čast iznimkama, naravno, ali njih je stvarno malo).

No, koliko je minuta seksa zaista potrebno da partneri budu zadovoljeni u krevetu? 

Iako u današnjem svijetu većina sanja o maratonskom seksu, stvarnost je malo drugačija - većina partnera teži seksu koji traje duže od prosjeka.

Istraživanja su pokazala da 80% muškaraca i žena želi da seks traje duže od pola sata, premda je stvarno vrijeme seksa heteroseksualnih partnera vrlo kratko.

Pa tako unatoč urbanim mitovima trajanje seksa najčešće je u rasponu između 7-15 minuta.

Prosječno vrijeme trajanja seksa je 6 minuta, međutim, ispostavilo se da je 6 minuta zapravo dragocjeno vrijeme koje naši prethodnici nisu imali. 1948. Godine Kinsey je otkrio da je 75 % američkih muškaraca orgazam postiglo u dvije minute od početka odnosa.

Tijekom 80-ih i 90-ih godina seksolozi su pokušali definirati preranu ejakulaciju prema broju ulaza penisa u vaginu (broj se kretao između 8-15 ulaza). Takav sustav otežao je shvaćanje prerane ejakulacije te se od tada za mjerenje koristi jedinica vremena.

Kako bi seks bio dobar ne treba trajati cijelu noć, ali idealan i poželjan seks je u trajanju 7-13 minuta. Premda je 7 minuta prekratko za većinu žena, pogrešno je mjerenje i kvantificiranje bilo kojeg aspekta seksualnosti.

Koliko ono traje vaš seks?

18.06.2016. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh