« Žene
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
NOVO DOBA

Nedodirljivost više ne pali kod zavođenja

Ne tako davno glumiti nedodirljivu i neuhvatljivu djevojku radilo je čuda za privlačenje muškaraca, no stvari se mijenjaju

Što sada pali?
Što sada pali? (Arhiva)
Više o

žene

,

veze

,

zavođenje muškaraca

,

muškarci

,

zavođenje

Što privlači muškarce mijenja se s godinama, tako da neke mitove i naučena ponašanja naših roditelja treba zaboraviti, tvrdi ekipa s portala eHarmony.co.uk koji su proveli istraživanje među svojim članovima. 

Naime, nedostupnost i rezerviranost više ne pale kod zavođenja, pa igra toplo - hladno više ne prolazi, a jednako tako treba zaboraviti i na pravilo od tri dana prije poziva nakon prvog sastanka jer ga primjenjuje tek 7 posto ljudi.

Iščekivanje na povratnu poruku također više nije u igri, jer samo četiri posto ljudi ima strpljenja za to, a ostali redom odgovaraju na poruke čim stignu.

Stručnjaci za takvu promjenu ponašanja krive moderne tehnologije koje su ljude učinile nestrpljvima u svim aspektima života, pa tako i u zavođenju. 

Tajanstvenost i nedostupnost više jednostavno ne prolaze i teško su mogući, jer ako vas nema na internetu, ili nešto tajite ili niste toliko zanimljivi da bi itko na vas gubi vrijeme. 

13.10.2013. 20:12:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh