« Život
objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec
SAVJETI

Navike kojima ćete osvojiti svakog poslodavca

Treba se predstaviti na najbolji mogući način, opravdati sve što ste napisali i rekli da znate i ujedno se zbližiti s kolegama i nadređenima... a evo i kako

Kako uspješno osvojiti šefa :)
Kako uspješno osvojiti šefa :) (Pexels)
Više o

posao

,

šefovi

,

novi posao

,

dobre navike

Novi posao obično je prilično stresan - treba se predstaviti na najbolji mogući način, opravdati sve što ste napisali i rekli da znate i ujedno se zbližiti s kolegama i nadređenima.

Kako bi vam sve to pošlo za rukom, potrebno je usvojiti ove četiri navike koje će osvojiti svakog poslodavca.

Inicijativa - od vas kao zaposlenika se ne očekuje samo da izvršavate zadane obveze, već i da ponekad sami preuzmete inicijativu. Pokažite svom nadređenom da ste spremni učiniti još više za dobrobit kompanije. Ne budite prezadovoljni kada obavite neki zadatak, nastavite dalje nesmanjenom žestinom.

Pozitivan stav i entuzijazam - bez obzira s kolikim stresom i poslom ste suočeni, vaš šef želi da budete pozitivni. On želi dinamičan tim koji na različite izazove može dobro reagirati i to s osmijehom na licu. I zato, umjesto jadikovanja i traženja opravdanja.

Predanost i pouzdanost - kada vam šef postavi zadatak, od vas očekuje da ga obavite na vrijeme. Želi vidjeti da ste fokusirani i predani u izvršavanju istog prije isteka roka. Učinite to i pokažite mu da ste pouzdani zaposlenik.

Suradnja i timski rad - vaš šef je vođa vašem tima koji upravlja svojim zaposlenicima na putu prema uspjehu. Zato očekuje suradnju među kolegama čak i onda kad nije prisutan. Kada se uvjeri da ste timski igrač, vjerojatno će vam povjeriti važnije zadatke.

12.11.2017. 11:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh