« Seks
objavljeno prije 10 godina
bijeg u ropstvo

Naučite sebe i partnera da uživate u vezivanju

Seks možete začiniti igračkama, ludom lokacijom, žestokim partnerom ili jednostavno uz "bondage"

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Dreamstime)
Više o

bondage

,

vezanje seks

,

seks

,

sex

,

seks igračke

,

vođenje ljubavi

Vezivanje podrazumijeva potpunu predanost partneru i sudjelovanje u igri dominacije. Dopustite nam da vam pojasnimo vezivanje ili takozvani „bondage" iz posve drugog kuta. To je seksualna praksa koje se mnogi još uvijek boje; pomisao da bi zavezali partnera ili sami bili zavezani uznemiruje ih.

Vezanjem partneru pojačavate seksualno uzbuđenje, dijelom zato što je to jedan od nevinijih izraza seksualne agresije i što nam daje osjećaj koji nikada prije nismo doživjeli, dijelom zbog tjelesnih užitaka. Kada dođe do orgazma, a dok smo vezani i ne možemo se pomaknuti, to je prava "bomba" za svakoga tko je svjestan svog agresivnog dijela ličnosti. Kao što je napisao stručnjak Havelock Ellis : "Svako sprječavanje mišićne i emocionalne aktivnosti može pojačati stanje seksualne uzbuđenosti".

Barbarstvo ili umjetnost?

Poznato je iz povijest pa sve do današnjeg vremena da i muškarci i žene često sanjaju i maštaju o potpunoj podređenosti koju nam može pružiti vezanje. Na tu temu napisane su brojne knjige i snimljeni filmovi. U folklornoj i barbarskoj tradiciji poznato je da u noći vjenčanja muž svoju ženu zaveže za krevet te u njoj uživa koliko želi. Većina ljudi rado dominira u seksu na bilo koji način. Vezanje je idealno kako biste dominirali situacijom i tim priuštili partneru nezaboravne užitke.

Krevet je najbolje mjesto za "bondage"

Ako imate krevet koji ima rubove s gornje i donje strane, imate idealnog pomagača za igru vezanja. Partnerica gola legne na krevet, zavežete joj ruke i noge za rubove kreveta i počnete s uživanjem. Pazite da čvorove ne stegnete prejako i time joj ostavite masnice i zaustavite protok krvi. Isto tako nemojte ih zavezati prelagano kako se u ključnim trenutcima ne bi izvukla iz "okova". Kada ste vezanje odradili pravilno, krenite na uzbuđivanje njenog tijela. Prvo s jezikom pa prstima, zatim uključite i neku igračku ukoliko je imate. Nakon vrlo malo vremena molit će vas za "glavno jelo" i izvijati se od uzbuđenja.

Na isti način žene mogu zavezati partnera ukoliko im on to dopusti; možda će se na početku malo opirati ali kada jednom proba čari vezanja htjet će još. Bit vezanja je da partnera dovedete do uzbuđenja koje je nemoguće izdržati a da je sam pri tome nemoćan išta učiniti - vi imate sve u svojim rukama. Ovisi o vašoj milosti. Za vezanje možete koristiti pravu opremu kupljenu u seks shopovima poput lisica, ali možete se poslužiti i stvarima iz kuće poput užadi, remena pa čak i ženskih čarapa. Partneru možete staviti povez preko očiju da s nestrpljenjem čeka vaš sljedeći potez, a ako bude preglasan možete mu staviti nešto preko ili u usta.

Poštujte pravila igre

Nikada ne smijete ništa zavezati nikome oko vrata, pa čak i ako vas taj netko moli za to. To je vrlo nesigurna seksualna praksa koja se vrlo lako može  izmaći kontroli i imati kobne posljedice. Nikada partnerima ne stavljajte u usta nešto što bi moglo skliznuti i prouzročiti gušenje. Budite pažljivi kada se odlučite na takvu zabavu. Isto tako igranje uloga s vezanjem prakticirajte samo s partnerom kojeg dobro poznajte jer s nekim s kim se ne znate jako dobro čitava stvar može biti neugodna i loša.

Izvor: Intimatemedicine.com

01.12.2009. 16:02:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh