« Žene
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
HE HE

Natjerajte muškarca da se zaljubi u vas

Zavođenje nije samo uređivanje, šminkanje, pomno odabrana odjeća i takve stvari - zapravo se radi o ponašanju koje je neodoljivo

Pogurajte malo ljubav
Pogurajte malo ljubav (Arhiva)
Više o

zaljubljenost

,

privlačnost

,

zaljubljivanje

Kako navesti nekoga tko vam se sviđa da se zaljubi u vas? Nije tako teško, ako slijedite par jednostavnih savjeta koji nisu ni podli ni pokvareni, nego jednostavno - neodoljivi.

Za početak, komunicirajte intenzivno s osobom koja vam je privlačna, družite se što je više moguće i zatim jednostavno nestanite. Kad primjeti da vas gubi ... ako ste sve napravili kako treba, poželjet će vas viđati više, i češće, i stalno ...

>> Zavođenje muškaraca nije teško >>

No, do te faze treba napraviti još par stvari ... primjerice, gledati ga u oči kad razgovarate. Ako su lijepe, još ćete pritom i uživati. Na taj način pokazat ćete mu da ga prihvaćate, želite i da vam je vrlo privlačan. A on će se osjećati sjajno - i privučeno.

>> Tehnike zavođenja - podsjetnik na 10 učinkovitih metoda >>

Zašto? Zato što će njegov mozak pomisliti da je zaljubljen ako vas gleda u oči više od 75 posto vremena i počet će otpuštat hormone koji će djelovati kao da stvarno jest zaljubljen u vas. Na kraju će to i postati.

Stoga, ne skrećite pogled, gledajte u njega jer ćete mu na taj način dati do znanja još jednu stvar - da vam je važniji od svih ostalih ljudi u prostoriji.

>> Osvojite muškarca u tri laka koraka >>

Za kraj, možda i najjednostavnija stvar - govorite samo o stvarima koje volite. Naime, tada počnemo isijavati pozitivnom energijom, ljubavlju i žarom koji imamo prema tome, što će ga jednostavno opčiniti.

30.11.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh