« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
NAJAVE

Natali Dizdar & Trio u SAX!-u uz jazzy aranžmane

Poznata pjevačica ovaj put ozbiljno koketira s jazzom i uz nove, zavodljive jazzy aranžamne po prvi put u Zagrebu nastupit će u formi glazbenog trija i izvodit će program odabranih pjesama

Jazzy obrade najvećih hitova Natali Dizdar
Jazzy obrade najvećih hitova Natali Dizdar (Mario Pavlović)
Više o

Natali Dizdar

,

koncert

,

klub SAX

Natali Dizdar je tijekom deset godina karijere izdala dva studijska albuma "Natali Dizdar" i "Pronađi put" te live album i DVD iz Zagrebačkog kazališta mladih. Dobitnica je prestižnih nagrada kao što su Porin, Zlatna kugla, Večernjakova ruža i Davorin. Surađivala je s eminentnim hrvatskim glazbenicima uključujući Arsena Dedića, autora velikog hita "Zamijenit ću te gorim", Dina Šarana, Darka Rundeka, Boška Petrovića, Coca Mosquita, glazbenog producenta svih albuma izdanih u matičnoj kući Agapa.

Ova lijepa glazbenica i ove jeseni dolazi u klub Sax!, a publika u Zagrebu imat će priliku čuti Natali Dizdar u nešto drugačijem izdanju.

Uz pratnju vrsnih glazbenika: Zvjezdana Ružića na klavijaturi, Zvonimira Šestaka na bas gitari/kontrabasu i Ivana Levačića na bubnju, u intimnoj atmosferi kultnog zagrebačkog kluba izvest će svoje najveće hitove i odabrane pjesme omiljenih glazbenika u zavodljivim jazzy aranžmanima.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni kluba Sax! po cijeni od 70 kuna te po cijeni od 90 kuna na dan koncerta.

Požurite jer je broj ulaznica ograničen.

19.11.2015. 10:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh