« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
OTKAZANO

Eagles of Death Metal ne nastavljaju turneju

Bend je odlučio otkazati preostali dio europske turneje, a među otkazanim koncertima nalazi se i nastup koji se 1. prosinca trebao održati u zagrebačkoj Tvornici Kulture

EODM su još u šoku od terorističkog napada
EODM su još u šoku od terorističkog napada (EODM)
Više o

Eagles of Death Metal

,

otkazan koncert

,

EODM

Američki bend Eagles of Death Metal službeno je objavio da ne nastavljaju turneju.
Nakon niza terorističkih napada u Parizu 13. studenog, među kojima je napadnuta i dvorana Bataclan za vrijeme EODM nastupa, bend je odlučio otkazati preostali dio europske turneje. Među otkazanim koncertima nalazi se i nastup koji se 1. prosinca trebao održati u zagrebačkoj Tvornici Kulture.

Sužbenu izjavu prenosimo u potpunosti:

"Iako je bend sada kod kuće i siguran, još uvijek smo zgroženi te se pokušavamo nositi sa svime što se dogodilo u Francuskoj. U mislima i srcima smo prije svega s našim bratom Nickom Alexanderom, našim prijateljima iz izdavačke kuće Thomasom Ayadom, Marie Mosser i Manuom Perezom, te svim prijateljima i fanovima čiji su životi ugašeni u Parizu, kao i s njihovim prijateljima, obiteljima i bližnjima.

Iako povezani u tuzi sa žrtvama, fanovima, obiteljima i građanima Pariza, te svima suočenima s terorizmom, ponosni smo što možemo stajati svi zajedno, uz našu novu obitelj, ujedinjeni u zajedničkom cilju ljubavi i suosjećanja.

Htjeli bismo zahvaliti francuskoj policiji, FBI-u, državnom tajništvu SAD-a i Francuske, a pogotovo svima na mjestu nesretnog događaja koji su dali sve od sebe kako bi pomogli drugima za vrijeme ove nezamislive tragedije time još jednom potvrdivši da ljubav nadjačava zlo.

Svi EODM koncerti do daljnjeg su odgođeni.

Vive la musique, vive la liberté, vive la France, vive EODM. "

Povrat novaca za kupljene ulaznice za koncert koji se trebao održati u Zagrebu moguć je na mjestima na kojimasu ulaznice kupljene. Ukoliko je ulaznica kupljena u Dirty Old Shopu - povrat novca moguće je ostvariti na istoj adresi: Tratinska 22, Zagreb. Svima koji su ulaznice kupili putem INmusicovog webshopa novac će biti vraćen na račun s kojega je izvršena uplata za kupnju istih.
Povrat novca moguće je realizirati do petka, 20. studenog do utorka, 1. prosinca 2015. godine.

19.11.2015. 12:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh