« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina
VJEŠTAČENJE JOŠ TRAJE

Nastavlja se potraga za Antonijom Bilić

U tijeku je vještačenje do sada izuzetih predmeta i tragova, kamiondžija Dragan Paravinja je u bijegu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Antonia Bilić

,

Dragan Paravinja

Potraga za nestalom maloljetnicom Antonijom Bilić se nastavlja, a pribavljeni podatci i informacije se kriminalističko-analitički obrađuju, izvijestio je jutros Ured načelnika šibensko-kninske Policijske uprave, piše Hina.

Kako se navodi u tijeku je vještačenje do sada izuzetih predmeta i tragova pribavljenih operativnim radom na terenu i dojavama građana.

"I nadalje se vrše provjere osoba koje, prema dojavama građana i policijskih službenika iz cijele Republike Hrvatske, fizički sliče objavljenom foto-robotu ili osoba koje se zateknu kao vozači u teretnim vozilima koja prema opisu odgovaraju traženom vozilu", navodi se u priopćenju.

Osim toga, pregledavaju i analiziraju se zapisi s nadzornih kamera na autocesti, graničnim prijelazima, benzinskim crpkama, parkiralištima i slično. Također se obavlja provjera podataka u prijevozničkim tvrtkama, koje koriste teretna vozila slična traženom teretnom vozilu.

Policija i nadalje poziva građane da dostavljaju korisne informacije o nestanku maloljetne Antonije Bilić najbližem policijskom službeniku, u najbližoj policijskoj postaji, putem elektronske pošte na adrese: policija@mup.hr ili sibensko-kniska@policija.hr ili na besplatan broj policije 192.

Kamiondžija Dragan Paravinja za kojeg se sumnja da bi mogao znati što se dogodilo s nestalom Antonijom Bilić i za kojim tragaju jake policijske snage već treći dan na području Srpca, na području Republike Srpske, još nije pronađen.

Sedamnaestogodišnja Antonia Bilić otišla je iz obiteljske kuće na drniškom području ujutro 7. lipnja. Toga dana oko 10 sati viđena je na Čikolskom mostu kako stopira u smjeru Splita. Na sebi je imala bijelu majicu i traperice. Posljednji signal mobitela nestale maloljetnice zabilježen je na karlovačkom području na dan nestanka u popodnevnim satima.

25.06.2011. 12:58:15
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh