« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
DANAS POKOPAN

Napadače na Miroslava Tunjića teretit će se za teško ubojstvo?

Istražnom sucu predan je zahtjev zbog sumnje na teško ubojstvo u pokušaju protiv 19-godišnjaka i 21-godišnjaka koji su ga pretukli

Miroslav Tunjić danas je sahranjen
Miroslav Tunjić danas je sahranjen (Danijel Soldo/Cropix)
Više o

Miroslav Tunjić

,

nasilje među mladima

U slučaju premlaćivanja i smrti 17-godišnjeg Miroslava Tunjića Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru podnijelo je istražnom sucu za mladež istražni zahtjev zbog osnovane sumnje za teško ubojstvo u pokušaju protiv 19-godišnjaka i 21-godišnjaka koji su ga pretukli, te za izazivanje prometne nesreće protiv 24-godišnjaka koji je na ostavljenog mladića na cesti naletio automobilom vozeći neprilagođenom brzinom.

Protiv 19-godišnjeg i 21-godišnjeg osumnjičenika predloženo je određivanje pritvora, kaže se u priopćenju objavljenom danas na internetskoj stranici DORH-a.

Postoji osnovana sumnja da su 19-godišnjak i 21-godišnjak u 00,10 sati 14. studenog u Gradištu, zbog prijašnje prepirke s Miroslavom, na kolniku ispred kuće broj 30, u nakani da ga usmrte, mladića više puta udarili šakama u glavu, zbog čega je pao na kolnik. Zatim su ga nastavili udarati rukama i nogama u glavu te mu nanijeli teške i za život opasne ozljede. U daljnjoj namjeri nisu uspjeli zbog dolaska vozila u kojem su se nalazile dvije osobe, a nedugo potom i "mazde 6" kojom je iz smjera Cerne upravljao hrvatski državljanin.

Zbog neprilagođene brzine 24-godišnjak je naletio na mladića na cesti koji je nakon toga zadobio ozljede od kojih je isti dan preminuo u Općoj bolnici u Vinkovcima, a danas je i sahranjen.

Osumnjičenom 19-godišnjaku i 21-godišnjaku istražni sudac županijskog suda u Vukovaru Slavko Teofilović odredio je jučer 48-satno zadržavanje, a 24-godišnji vozač "mazde" pušten je nakon saslušanja. (hina/metro-portal)

17.11.2010. 19:15:33
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh