« Iza ogledala
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
SVE JE OK?

NASA demantira glasine o smaku svijeta

Smak svijeta svake godine iznova zabavlja znanstvenike, jer se uvijek pronađe neka teorija zavjere koja tvrdi da svjetske vlade skrivaju opasnost od svojih građana

NASA tvrdi da je sve OK ...
NASA tvrdi da je sve OK ... (Screenshot YouTube)
Više o

NASA

,

smak svijeta

,

teorije zavjere

,

asteroid

,

meteor

Smak svijeta ponovno je na vratima, može se zaključiti nakon što je internet prepravljen glasinama u kojima se tvrdi da će veliki asteroid u rujnu udariti u Zemlju u blizini Puerto Rica i tako uništiti velik dio atlantske obale SAD-a i Meksika, ali i Južne Amerike, odlučili su reagirati iz NASA-e.

Paul Chodas, šef NASA-ina ong odjela za praćenje objekata u blizini Zemlje kaže: "Ne postoji niti jedan jedini dokaz o tome da će asteroid, ili bilo koje drugo nebesko tijelo, udariti o Zemlju navedenom vremenskom roku".

Također, Chodas tvrdi da ne postoje šanse da bilo koji asteroid ili komet udari naš planet bilo kad u doglednoj budućnosti. Svi poznati potencijalno opasni asteroidi imaju šansu za udar u Zemlju manju od 0,01% u idućih stotinu godina, stoji na NASA-inim starnicama.

Teorije zavjere prate ponašanje Baracka Obame, FEMA-e i sličnih organizacija i sve su glasnije i uvjerenije da će se dogoditi nešto strašno između 15. i 22. rujna, pa da vidimo što kažu ...

21.08.2015. 13:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh