« Seks
objavljeno prije 11 dana i 14 sati
HE HE

Naramak trikova za bolji seks

Čak se i sjajan seks s vremenom može postati monoton, a muškarci vole kada su žene spontane i sigurne u sebe

Može to i puno bolje :)
Može to i puno bolje :) (Arhiva)
Više o

seks

,

bolji seks

Savjeti kliničke psihologinje dr. Bea Jaffrey i psihijatrice i terapeutkinje Mary Jo Rapini mogu vam pomoći da više uživate u spavaćoj sobi.

1. Recite partneru što vas uzbuđuje

Istraživanja pokazuju da je dobra komunikacija ključna za seks. Razgovor o onome što vam se sviđa, a što vam se ne sviđa može biti poučan i informativan kada upoznajete tijelo jednog drugoga.

2. Ne podcjenjujte snagu pohvale

U studiji iz 2016. godine objavljenoj u časopisu Journal of Sex Research, istraživači su analizirali odgovore 39 000 heteroseksualnih parova koji su bili u braku ili su živjeli zajedno više od tri godine.

Seksualno zadovoljstvo bilo je veće među parovima koji su jedno drugom davali pozitivnu potvrdu tijekom seksa i bili dovoljno otvoreni za neugodne trenutke tijekom seksa i šalili se zbog toga. "Ne shvaćajte život previše ozbiljno. Sretni parovi zajedno se smiju", rekla je dr. Jaffrey za Marie Claire.

3. Neka stvari budu spontane

Čak se i sjajan seks s vremenom može postati monoton, ako se stvari rutina. "Ako ste s nekim u krevetu i osjetite nešto novo, sigurno ćete uživati. Muškarci vole kada su žene spontane i sigurne u svoje sposobnosti u krevetu", kaže stručnjak Lodro Rinzler za Marie Claire.

4. Jutarnji seks ili popodnevno uživanje

Jaffrey u svojoj novoj knjizi napominje da je glavni razlog neusklađene želje između parova način na koji se muškarci i žene nose sa stresom tijekom tjedna. Muškarci doživljavaju seks kao olakšanje stresa, dok žene žele imati seks nakon što su se opustile. Kao rezultat toga, žene imaju tendenciju da idu u krevet iscrpljene i usredotočene na sljedeći dan.

5. Eksperimentirajte s igračkama i uljima

Jedan od načina na koji Rapini savjetuje dugogodišnje parove o tome kako istražiti nepoznato jeste da zajedno pokušaju kupovati igračke. To bi moglo značiti bilo što, od vibratora do ulja za masažu tijela. "Učinite masažu dijelom svoje rutine i počnite se dodirivati. Mnogi parovi će početi osjećati kako im se libido podiže nakon što to učine", kaže Rapini.

22.07.2020. 20:44:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  armando
  22.07.2020. 21:05
  jutarnji sex najbolji
 2. avatar
  Cranberry
  23.07.2020. 09:36
  Haha da i popodnevni :))
 3. avatar
  armando
  23.07.2020. 10:43
  da mmmmmmmmmmmmm hahaha ma sreco
 4. avatar
  Cranberry
  23.07.2020. 17:46
  Haha pusaaaaa ma uvijek
 5. avatar
  armando
  23.07.2020. 18:21
  da mmmmmmm odlično :)))))))))))))))))
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh