« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
SAZNAJEMO

Napumpani start paket Tele2 i INA-e

Korisnici također mogu aktivirati tarifu Smart s 3 GB i 1.000 minuta prema svima slanjem ključne riječi INA na broj 13888

Gregor časti, navalite
Gregor časti, navalite (Tele2)
Više o

Tele2

,

INA

,

Napumpani start paket

Od ovog tjedna, a povodom 50 godina Ine, Tele2 i INA pripremili su svojim korisnicima poseban „Napumpani start paket" na bonove za samo 20 kuna. Svi korisnici koji aktiviraju SIM karticu ostvaruju pravo na 50 bonus kuna tijekom 12 mjeseci, svaki mjesec od aktivacije SIM kartice za prvu mjesečnu nadoplatu računa bonom od 50 ili više kuna.

Promocija je već aktivirana na karticama, te korisnik samo treba nadoplatiti račun s 50 ili više kuna. Korisnici također mogu aktivirati tarifu Smart s 3 GB i 1.000 minuta prema svima slanjem ključne riječi INA na broj 13888.

Svi „Napumpani start paketi" bit će dostupni do kraja godine samo na Ininim benzinskim postajama.

„Tele2 kao izazivač na tržištu uvijek teži ka tome da osmisli posebne ponude koje će odgovoriti na zahtjeve korisnika. Pred nama je sezona godišnjih odmora, ljudi češće putuju, a kako bi bez obzira na sve to mogli i dalje nesmetano komunicirati osmislili smo ovu zanimljivu ponudu. Osim toga, 50 godina Ine važna je i velika obljetnica koju smo i mi htjeli na određeni način podržati", istaknuo je Adrian Garret, komercijalni direktor Tele2 Hrvatska.

Osim standardne ponude kvalitetnih goriva, proizvoda za automobile, robe široke potrošnje i raznih usluga povodom 50 godina poslovanja INA je odlučila uključiti se u akciju kako bi svojim potrošačima ponudila ovaj atraktivan paket koji mogu pronaći na Ininim benzinskim postajama.

20.06.2014. 12:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh