« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina
NOVOSTI

AOC lansirao 27-inčni monitor za prave igrače

Napredni DisplayPort konektor prvi je izbor za povezivanje igraćeg računala i Macova za super-brzi prijenos slike

Dobro će se uklopiti u svaku dnevnu sobu
Dobro će se uklopiti u svaku dnevnu sobu (AOC)
Više o

AOC

,

monitori

,

monitor za gaming

,

g2770Pqu

AOC kao jedan od vodećih globalnih brandova na tržištu monitora proširuju svoju liniju posvećenu igračima s velikim ambicijama. Riječ je o ekstra velikom Full HD zaslonu od 27 inča (68.6 cm).

Model g2770Pqu ne impresionira samo s masivnim područjem prikaza za super filmski doživljaj igranja već njegova iznimna brzina osvježavanja, ultra brzo vrijeme odziva od 1 ms i DisplayPort ulaz također pomaže oživjeti igre bez kašnjenja, podrhtavanja ili dvostrukih slika. Izuzev njegovih impresivnih značajki, g2770Pqu monitor prilagođen je individualnim potrebama igrača zahvaljujući raznim mogućnostima povezivanja uključujući i MHL podršku za Android uređaje, sveobuhvatnim ergonomskim funkcijama za prilagodbu i stereo zvučnicima ugrađenima u monitor.

Pobjeđuje u svakoj dimenziji

Sa svojih 27 inča (68.6 cm) TN panela, g2770Pqu model iz AOC Style serije najveći je monitor u ponudi linije stručnih monitora posvećenih ljubiteljima igara. Veliki zaslon posebno je pogodan za igrače koji vole uživati ​​u svojim igrama s veće udaljenosti.

Zahvaljujući ovom masivnom monitoru i njegovim oštrim slikama u Full HD rezoluciji od 1920 x 1080 piksela, svi iskusni igrači mogu bezbrižno sjediti na kauču s bežičnim upravljačem u ruci, bez napora pročitati najsitnije natpise u igri i diviti se najsitnijim grafičkim detaljima.

Snaga za igrače

Kako bi mogli birati među mnogobrojnim zabavnim sadržajima, svi igraći entuzijasti najbolje znaju kako integrirati svoje monitore, računala, konzole i medijske uređaje u svoje dnevne boravke. Monitor g2770Pqu im omogućuje da učine upravo to s bogatom ponudom značajki i mogućnosti prilagodbe.

Napredni DisplayPort konektor prvi je izbor za povezivanje igraćeg računala i Macova za super-brzi prijenos slike, dok HDMI priključak omogućuje korisniku da spoji veliki izbor igraćih konzola, Blu-ray playera, ostalih streaming medija, pa čak i Android pametnih telefona i tableta

Izvrstan za zabavu i okoliš

Kao i svi AOC igraći monitori i g2770Pqu model ističe se impresivnim značajkama s velikom održivosti. Isporučuje se s inteligentnim Eco Mode i e-Saver softverskim rješenjima koja pomažu u smanjenju potrošnje energije. Monitor također ispunjava stroge kriterije važnih certifikata za održivost kao što su EnergyStar 6.0 i TCO 6.0.

Kao i za sve svoje monitore, AOC nudi 3 godine jamstva, a novi model dostupan je kod distributera AOC monitora po cijeni od 3.179 Kn (PDV uključen)

20.06.2014. 12:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh