« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
BLAM, BLAM

Nakon Dubioze Aquarius će usijati Diskobajagi

Diskobajagi je audio-vizualna ekipa formirana još 2008. godine, a čine je dva člana Dubioza Kolektiva

Dubioza Kolektiv
Dubioza Kolektiv (Aquarius - Dubioza)
Više o

Aquarius

,

Dubioza kolektiv

,

zagreb-info

,

Nikola Dragaš

Većina je upoznata s činjenicom da Dubioza Kolektiv uskoro nastupa u Zagrebu, a da ulaznice nestaju velikom brzinom podatak je koji će zanimati baš one koji planiraju 29. listopada biti u Aquariusu. Ususret zagrebačkom koncertu, bend je proslavio svoj milijunti klik na youtubeu i to za veliki hit „Blam" s albuma  „Firma Ilegal" i sa zadovoljstvom donose novu informaciju o zagrebačkom koncertu - nakon njih nastupit će VJ/DJ dvojac Diskobajagi.

Diskobajagi je audio-vizualna ekipa formirana još 2008. godine.  Njihov live performans je zanimljiva kombinacija miksanja, sempliranja i re-editiranja video spotova, filmova i glazbe. Na ovaj način stvaraju neočekivane "mash-up" kombinacije slike i zvuka dajući nov i zanimljiv pristup DJ-ingu i VJ-ingu.

Ovaj inventivni dvojac čine dva člana Dubioza Kolektiva; to su DJ Branski (Bruno Jakubović) i VJ  Vedran (Vedran Mujagić). Na set listi Diskobajagi nalazi se mnogo hitova od rocka do housea koji se u jednom trenutku može nenadano pretvoriti u atmosferični drum n bass - faktor iznenađenja najjači je adut Diskobajagia, zato im prognoziramo veselu budućnost i mnogo hrvatskih obožavatelja.

Diskobajagi inače djeluju i nevezano za Dubiozu, a planira se nekoliko njihovih nastupa diljem Hrvatske gdje će rasplesati i one najmirnije. Svoj su 'projekt' nedavno predstavili ciljanoj internacionalnoj publici na Weekend media festivalu u Rovinju.

Broj obožavatelja Diskobajagi na Facebooku sve je veći, ali Dubioza Kolektiv sa 120 000 obožavatelja na popularno zvanom 'fejsu' uvjerljivo nema konkurenciju na području regije. I uz sve navedene podatke činjenica da su ovog tjedna na broju 1 MTV Domaćice  još je jedan dokaz njihove popularnosti.

Ulaz za sebe i prijatelje na ovaj koncert osigurajte još danas po cijeni od 80 kn na sljedećim prodajnim mjestima: Aquarius shop (Varšavska 13), knjižara Rockmark (Berislavićeva 13) i blagajna kluba Aquarius.

Cijena ulaznice na dan koncerta iznosit će 100 kn, ali prema svim naznakama taj dan na blagajni kluba neće biti nikoga jer će klub biti već odavno 'rasprodan'.

13.10.2010. 10:37:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh