« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
BLITZKRIEG

Marky Ramone i Michale Graves zajedno u Booglaoou

Legendarni član Ramonesa, Marky Ramone dolazi s Michaleom Gravesom iz Misfitsa 23.listopada u zagrebački Boogaloo - OSVOJITE ULAZNICE

Marky Ramone, Michale Graves
Marky Ramone, Michale Graves (Blitzkrieg)
Više o

Zagreb

,

koncert

,

Iberia

,

lako ustajanje

,

Thanatron

,

1. studenoga

,

rođeni 1. studenoga

U subotu, 23. listopada u zagrebačkom Boogaloou nastupit će Marky Ramone, član legendarnih Ramonesa. Marky sa sobom dovodi još jednu legendu, Michalea Gravesa, bivšeg pjevača horror punk benda The Misfits koji je zamijenio Glena Danziga i pjevao na dva sjajna albuma Misfitsa „ American Psycho" i „Famous Monsters" , po nekima jednim od najboljih Misfits albuma.

Gitaru će svirati Alex Kane, a na basu će biti atraktivna Clare, oboje iz grupe AntiProduct. Na repertoaru se nalazi više od 30 Ramones klasika i njihov novi uradak „When We Were Angels" kojim će odati počast Ramonesima. Kao predgrupe nastupit će Devils Whorehouse, zagrebački Misfits tribute band i old school punk rockeri Eksodus. Hey, Ho Let's Go!!!

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosit će 100 kn, a početak koncerta najavljen je za 20 sati. Nakon koncerta s početkom u ponoć, nastavit će se 80's & More Party gdje će se vrtitI hitovi iz osamdesetih s naglaskom na new wave, punk rock i domaći novi val.

Pretprodaja: Boogaloo - Ulica grada Vukovara 68, Dirty Old Shop - Tratinska 22, Punkt 13 - Ilica 14, Aždaja Boutique - Gajeva 7, Kovač - Masarykova 14, Planet Music - Ilica 37, Dancing Bear - Gundulićeva 7, Rockmark - Berislavićeva 13.
Rezervacije: rezervacije@twilight-mag.net

13.10.2010. 09:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh