« Knjiga
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
BRAVO!

Naklada Neptun oduševila posjetitelje Interlibera

Kad se najmlađa nakladnička kuća odluči predstaviti svojim potencijalnim čitateljicama, dobije se zanimljiv miks starog i novog - damskih haljina i Facebooka

Štand Naklade Neptun
Štand Naklade Neptun (Facebook/Naklada Neptun)
Više o

Interliber

,

Naklada Neptun

,

Tessa Dare

,

Sabrina Jeffries

,

Courtney Milan

,

Anna Campbell

Naklada Neptun, najmlađa hrvatska nakladnička kuća iznenadila je i oduševila posjetitelje Interlibera svojim kreativnim i zabavnim nastupom.

Senzualni povijesni ljubavni romani predstavljaju nove zvijezde, vrlo popularne autorice Tessu Dare, Sabrinu Jeffries, Courtney Milan i Annu Campbell koje je Naklada Neptun po prvi puta dovela na hrvatsko tržište.

Mali štand bio je dovoljno velik za šest naslova izašlih u zadnjih pet mjeseci, od kojih je jedan pripremljen posebno za predstavljanje na Interliberu - Kako udovoljiti princu Sabrine Jeffries.

Posjetitelji Interlibera mogli su na štandu Naklade Neptun popiti fini engleski čaj i zasladiti se kolačićima u stilu junaka romana, i to tijekom cijeloga sajma, a uz to se i učlaniti u Klub čitatelja koji pruža brojne pogodnosti bez obaveza kupnje.

Možda i najzanimljiviji dio predstavljanja Naklade Neptun bile su njihove hostese i hostesići - ako ste šetnjom paviljonima Interlibera primjetili mlade i zgodne ljude obučene u kostime iz regency perioda, to su bili oni - zabavni, puni informacija o knjigama i s prigodnim letcima koje su dijelili.

Hostese i hostesići

Tijekom cijelog sajma štand Naklade Neptun bio je vrlo posjećen. Čitateljice koje ih od samog početka prate na Facebooku stigle su po najnovija izdanja sa željom da upoznaju maleni tim koji im je omogućio čitanje najdražih autorica, a tu su bile i nove ljubiteljice koje su se pretkraj Sajma vraćale po još jer su se pročitavši tek prvi roman zarazile duhovitošću i senzualnošću novih zvijezdi povijesnih ljubavnih romana. 

Štoviše, vjerojatno se radi o jedinom nakladniku na Interliberu koji se može pohvaliti da je od svoje oduševljene čitateljice dobio kolače!

Kolači od čitateljice

Ukratko, predstavljanje Naklade Neptun na Interliberu proteklo je sjajno, a kako kažu Neptunovke - jedina mana naših knjiga jest ta što vas čine ovisnima!

17.11.2015. 10:51:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh