« Seks
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
HE HE

Najzanimljivije činjenice o seksu koje niste znali

Znate li zašto jedan testis uvijek visi niže od drugoga? Zato da se ne bi sudarali dok hodate! :)

Zanimljivosti o seksu nikad dosta
Zanimljivosti o seksu nikad dosta (Arhiva)
Više o

seks

,

zanimljivosti

Seks je omiljena zabava ljudskog roda, pa su tako znanstvenici izračunali da se u svakom trenutku na Zemlji seksa oko 65 tisuća parova, što znači 100 milijuna seksualnih odnosa dnevno. Stvarno impozantan broj.

Među njima je sigurno više muškaraca koji rade kućanske poslove, jer se oni dokazano seksaju 50 posto više od muškaraca koji ne rade ništa po kući. Prema anketama, među njima je od naroda najviše Grka, jer njih 87 posto tvrdi da se seksaju jednom na tjedan. Kakvo im je gospodarstvo, vjerojatno nisu lagali ...

No, ako se prebacimo u Veliku Britaniju, teško da ćemo puno vidjeti od tog seksa, jer je 60 posto Britanaca izjavilo da preferira seks u zatamnjenoj prostoriji. No, njih su dame opisale kao lijene ljubavnike, dok ostatak žena na svijetu misli da su najbolji ljubavinici Španjolci, Brazilci i Talijani. 

Što se tiče sperme, čisto za informaciju, jedna čajna žličica iste sadrži 7 kalorija, a proteini u spermi dokazano sprječavaju nastanak bora i smanjenja postojećih, pa se ne treba čuditi što porno glumicama ne treba botoks. Spremnik za spermu, testisi, malo čudno izgledaju, kad bolje pogledate - jedan je uvijek niže od drugoga. Znanstvenici tvrde da je to zato da se ne bi sudarali pri hodu.

Eto, par zrnaca mudrosti za u kavu smo riješili, sad u krevet na provjeru znanja i vještina!

24.03.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh