« Žene
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
JE LI DOISTA TOLIKO BITNO?

Najveće ženske nesigurnosti

Nisko samopouzdanje vodi ka nezdravoj prehrani, anskioznosti i različitim poremećajima

Koje su najveće ženske nesigurnosti
Koje su najveće ženske nesigurnosti (Shutterstock)
Više o

žene

,

stražnjica

,

grudi

,

vagina

,

noge

,

nesigurnosti

Pogledajte najčešće ženske nesigurnosti.

Grudi

Dolaze u svim veličinama i žene oduvijek, čini se, osećaju pritisak da grudi moraju biti čvrste, podignute i simetrične. Međutim, u životu ništa nije savršeno i nitko osim djevojke sa naslovne strane modnog časopisa ne može tako izgledati. Sa druge strane, imaju gomilu problema vezanih uz grudi - uvučene bradavice, male grudi, prevelike grudi...

Žene su sasvim različite i dok jedna ne voli velike grudi, jer joj izgledaju ružno i grudnjaci su vrlo skupi, druga bi dala sve za takav grudnjak i veliko poprsje. Kao i svaki drugi dio tijela, nijedan nije pogrešan ili pravi. Sve je u percepciji, i primjenjivosti. Potrebno je cijeniti ono što već imamo, jer upravo to je naše iz jednog jedinog razloga - najbolje nam stoji. Međutim, ako težnja ka promjeni grudi postoji i ako sadašnje stanje pravi probleme, posavjetujte se sa liječnikom.

Vagina

Kako izgleda savršena vagina? Nema potrebe za gledanjem po internetu i traženjem savršene vagine (pogotovo jer su sve filmske vagine kirurški modificirane i prilagođene oku) jer će to samo pogoršati stanje. Vrlo su različite i svaka ima svoj miris, oblik, veličinu i ukus. Muškarci vole obrijane, dlakave, sa jakim mirisom ili bez mirisa, no ako je vagina čista i zdrava, koliko može biti loša?

Noge

Noge nisu prva nesigurnost, ali nekima također mogu predstavljati problem. Stalno se opterećujemo dužinom, oblikom, kožom, načinom hoda itd. Također, bedra su čest predmet nezadovoljstva, ili su predebela ili su mlitava ili jednostavno nisu lijepa. Muškarci takve detalje uglavnom ne zapažaju.

Stražnjica

Ovo je problem gotovo svake žene. Većina žena želi je prikriti pa nosi široku graderobu koja dodatno povećava problem. Ipak, najbolje je prihvatiti sebe kakvima jesmo i paziti kako nam izgled utječe na cjelokupno zdravlje. Nije bitna veličina ili oblik, bitan je način na koji to nosimo. Prihvatimo svoje mane i učinimo ih svojim prednostima. Kada radimo ono što volimo ne mislimo kako izgledamo. Prihvatite sebe i prihvatit će vas i drugi.


16.01.2013. 22:07:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Nos ponos
    22.01.2013. 22:32
    Ne valja se toliko opterećivati, ali zene ko zene nikad se neće moći pridržavati tog pravila,korekcije koji će te riješiti dugogodišnje nesigurnosti i tjeskobe potpuno podržavam, ali sva ostala bahaćenja i plastificiranja ne. Meni je moja operacija bila neophodna ali nikad nisam pozalila :)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh