« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana
SAVJETI

Najvažnija "sitnica" za dobar brak

Osoba koja s vama može podijeliti i svoje „nedostatke", preciznije, pogreške koje će neminovno učiniti kroz život jer nitko nije savršen

Što rade oni pametni? ;)
Što rade oni pametni? ;) (Arhiva)
Više o

sreća

,

brak

,

dobar brak

Muževi su obično ti koji su krivi za razne stvari, kako loše, tako i dobre, no ipak postoji mnogo znakova koji ukazuju da imate dobrog muža - to je muškarac koji vam pomaže, tješi vas, usrećuje vas, sluša vaše želje, snove i probleme, voli vas...

Dobrom suprugu vjerujete i znate da se na njega možete osloniti.

No isto tako to je osoba koja s vama može podijeliti i svoje „nedostatke". Točnije, pogreške koje će neminovno učiniti kroz život jer nitko nije savršen.

Stručnjaci se slažu da je dobra komunikacija najvažniji temelj za uspješan brak. Ona podrazumijeva dijeljenje lijepih stvari u životu, ali i razočaranja, neuspjeha i poraze.

Dobri supruzi i supruge priznaju međusobno svoje greške partneru, očekuju razumijevanje za svoje postupke, ali i traže rješenja kako ne bi ponavljali iste greške.

Oni znaju da nisu savršeni, ne ponašaju arogantno kada znaju da nisu u pravu. Naprotiv, kada partner ima drugačije mišljenje od njih, poslušat će ih i poštovati njihovo mišljenje čak se s njime ne slažu.

Povrh svega, neće se bojati zatražiti stručnu pomoć trećih osoba.

Kada vam se pokvari osobni automobil, bez razmišljanja ćete ga odvesti na servis. Kada se pokvari nešto u vašem braku ili vezi, hoćete li ga tretirati isto kao i svojeg limenog ljubimca?

25.10.2020. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    25.10.2020. 22:29
    bez ljubavi ništa
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh