« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
SEKSI SAMCI

Najpoželjniji neženje - zgodni, bogati i slobodni

GALERIJA - Ne, na popisu više nisu Brad Pitt, George Clooney i Colin Farrell, nego neki novi klinci koji traže bolje polovice

Chace Crawford
Chace Crawford (Getty Images)
Više o

Jake Gyllenhaal

,

Hayden Christensen

,

muškarci

,

Gerard Butler

,

zgodni ljudi

,

Leon Sulić

,

Concept One

,

Rimac Automobili

,

snimka vožnje

,

Der Spiegel

Tako seksi, tako uspješni i tako nesretni u ljubavi, zajednički je opis hollywoodskih ljepotana koji ne uspijevaju pronaći bolju polovicu. Od plavookih 20-godišnjaka poput Chacea Crawforda iz popularne serije "Gossip Girl", do pravih mačo tipova poput Gerarda Butlera - na popisu se nalaze muškarci za svačiji ukus. Tko vam se najviše sviđa?

Gerard Butler
Samopouzdanja mu ne nedostaje. Njegovom šarmu su već podlegle Cameron Diaz, Katherine Heigl, Jennifer Aniston, Paris Hilton, Jessica Simpson i Lindsay Lohan, ali Gerald još uvijek traži onu pravu. Svjestan je svojih atributa pa je tako jednom prilikom izjavio: "Žene se na mene lijepe kao muhe jer u Hollywoodu više nema pravih muškaraca."

Gerard Butler

Chace Crawford
U ulozi Natea Archibalda svakog tjedna oko malog prsta mota djevojke iz serije "Gossip Girl". 23-godišnji Chase je privatno slobodan. Magazinu People otkrio je kako osvaja cure: "Sve što mi treba je stol za biljar, pivo, jukebox i nekoliko dobrih tema za razgovor."

Chace Crawford

John Mayer
Bivši dečko Jennifer Love Hewitt, Heidi Klum, Jessice Simpson, Cameron Diaz i Jennifer Aniston priznaje da još nije iskusio pravu, ozbiljnu vezu. Unatoč podužem popisu djevojaka koje su podlegle njegovom šarmu, Johna prate glasine da je gay iako ih 32-godišnji roker odlučno opovrgava.

John Mayer

Ian Somerhalder
Vampir iz serije "The Vampire Diaries" oduševljen je svojom ulogom: "Čekao sam je cijeli život. Uživam biti zločesti dečko." Somerhalder je nakon trogodišnje veze nedavno postao slobodan.

Ian Somerhalder

Hayden Christensen
Kanadski glumac je dugogodišnjoj djevojci Rachel Bilson već kupio zaručnički prsten, ali se ljubav na kraju ipak raspala prije nego što je došla do oltara. Hayden je sam od kolovoza 2010.

Hayden Christensen

Jake Gyllenhaal
Činilo se da je vječnu sreću pronašao u Reese Witherspoon, ali je veza iznenada propala nakon dvije godine. Navodno je Jake s Reese želio vlastitu djecu, ali ona nije željela proširivati obitelj (iz prvog braka s Ryanom Phillippeom ima dvoje djece).

Jake Gyllenhaal

Jason Lewis
Maneken koji je uspio ukrotiti Samanthu u seriji "Seks i grad", privatno traži ljubav života. Dvogodišnja veza s glumicom i pjevačicom Rosario Dawson je gotova, a Lewis je utjehu navodno (bezuspješno) tražio u Jennifer Aniston i Cameron Diaz.

Jason Lewis

Jesse Metcalfe
Seksi vrtlar Kućanica na ruci još uvijek nosi tetovažu sa slikom bivše cure. U nedavnom intervjuu je naglasio da mu je srce ponovno slobodno za novu ljubav.

Jesse Metcalfe

25.10.2010. 19:30:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    xena
    25.10.2010. 20:16
    zgodni su, nema šta :)))
  2. avatar
    napaljena
    25.10.2010. 20:25
    Jake Gyllenhaal - bez konkurencije
  3. avatar
    biba
    25.10.2010. 22:34
    jake je super, a nije los ni ovaj chace. butler mi je prije bio dobar ali mi je sad malo bljak zbog ponasanja.
  4. avatar
    mala_ivancica
    27.10.2010. 16:11
    Gerard Butler i Jason Lewis :)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh