« Život
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
PRIPAZITE

Najopasnija stvar za svaku vezu

Ako cijelo vrijeme imamo druge prioritete poput djece, karijere ili materijalnih dobara veza će ostati zanemarena, a tada se događa katastrofa

Ljubite se - puno i često
Ljubite se - puno i često (Arhiva)
Više o

veze

,

problemi

,

zanemarivanje

Koji je najčešći uzrok za rastanak zaljubljenog para? Jesu li to problemi s novcem ili nevjera? Ova dva razloga svakako su česti uzrok prekida veze, ali postoji još jedan koji je čak i opasniji - zanemarivanje.

Većina ljudi je prezaposlena da bi im veza bila na prvom mjestu prioriteta. Kad smo u vezi osjećamo se sigurnima pa energiju ulažemo u druge stvari. Ne osjećamo potrebu da energiju ulažemo svjesno u napredak i boljitak veze jer smatramo kako ona nije ugrožena.

Sve dok jednog dana ne postane vrlo ugrožena.

Kad ne ulažemo svjesno energiju u našu vezu mi zapravo dopuštamo da ona oslabi. Ako cijelo vrijeme imamo druge prioritete poput djece, karijere ili materijalnih dobara veza će ostati zanemarena, a tada se događa katastrofa.

Može to biti iznenadni gubitak posla ili bolest ili neslaganje s partnerom. Koji god bio razlog vaša veza se više neće činiti tako čvrsta i sigurna.

Kako se to ne bi dogodilo stručnjaci su nabrojali pet stvari koje možete činiti kako biste ojačaali vezu sa svojim partnerom.

1. Grlite se barem 30 sekundi.

2. Smijte se šalama koje samo vi razumijete

3. Podijelite iskustva proteklog dana sa svojim partnerom

4. Javite se partneru kratkom porukom ili fotografijom

5. Često se ljubite

08.10.2016. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh