« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci
ISE

Najmanji, najlakši i najkompaktniji projektor na svijetu

Epson predstavlja svoju najnoviju generaciju ultra-lakih 3LCD projektora visokog lumena na ISE-u

Malo čudo
Malo čudo (Epson)
Više o

Epson

,

projektor

Epson, vodeći globalni brand projektora i lider na tržištu u Pro Display-evima diljem EMEA, lansirao je svoju najnoviju generaciju kompaktnih, učinkovitih i ultra-laganih 3LCD projektora visokog lumena. Projektori će biti izloženi na štandu 3J100 na ISE-u u svibnju.

Nadovezujući se na uspjeh svoje serije EB-L20000U, Epsonov PU2200U asortiman 3LCD projektora visokog lumena uključuje najmanje i najlakše modele na svijetu od 20.000 lumena (EB-PU2220B / EB-PU2120W) koji su 70% manji i 50% lakši od svojeg prethodnika (EBL20000U).

Novi asortiman korisnicima nudi značajne prednosti uključujući znatno smanjenu veličinu i težinu, lakšu instalaciju i postavljanje, pojednostavljeno održavanje i izvrsnu kvalitetu slike. Nova serija ultra-lakih, kompaktnih laserskih projektora dizajnirana je za upotrebu u velikim dvoranama, događajima uživo, koncertima, konferencijskim sobama gdje pruža sveobuhvatna iskustva s velikim učinkom.

Asortiman nudi značajne prednosti za okoliš, uključujući mnogo manju potrošnju energije, značajno smanjene zahtjeve za pakiranjem. što znači manji ugljični otisak jer smanjena težina i veličina znači da je projektore lakše spremiti, transportirati i instalirati, štedeći skladišni prostor, kao i troškove rada i isporuke.

Serija PU2200 uključuje modele od 13 000, 16 000 i 20 000 lumena, pružajući WUXGA rezoluciju s 4K poboljšanjem, HDR i napredne mogućnosti instalacije. Kompaktni i lagani asortiman nudi niz značajki koje su od velike koristi u sektoru najma i ugradnje, kao što je kompatibilnost s postojećim Epsonovim objektivima. Projektore je lako integrirati s postojećom infrastrukturom, time pružajući fleksibilnost instalacije i "fit-and-forget" pouzdanost.

Svi modeli u asortimanu uključuju funkcionalnost koja omogućuje jednostavnu instalaciju, slaganje, fleksibilnost i kontrolu leća. Asortiman uključuje ugrađenu obradu za slaganje bez računala, što znači da se dva podržana projektora mogu složiti kako bi se udvostručila svjetlina bez potrebe za vanjskim računalnim softverom. Dodatne značajke uključuju NFC funkcionalnost za jednostavniju instalaciju, omogućavajući komunikaciju između projektora i NFC kompatibilnih Android pametnih uređaja, čak i kada je projektor isključen.

Novi asortiman također uključuje poboljšanu zaštitu od prašine jer hermetički zatvoren optički motor i jedinica laserskog izvora svjetlosti sprječavaju kontaminaciju prašinom kako bi se osigurala povećana trajnost. Optički motor i modul izvora svjetlosti imaju IP5x certifikat, a Epson koristi visokoučinkovit sustav tekućeg hlađenja kako bi postigao dodatnu pouzdanost.

"Veoma smo uzbuđeni što možemo najaviti našu najnoviju generaciju ultra-lakih, kompaktnih projektora visokog lumena", dodaje Massimo Pizzocri, potpredsjednik odjela za prodaju i marketing video projektora u Epsonu. "Uvjeren sam da će ova nova platforma za 3LCD zaslon postati mjerilo u industriji za kvalitetu i fleksibilnost, ne samo uštedom vremena instalacije i troškovima isporuke, već i smanjenjem utjecaj na okoliš za važan i rastući tržišni segment projektora od 20.000 lumena."

"Kao vodeći svjetski proizvođač projektora, vrlo smo pažljivo slušali naše kupce i vjerujemo da ova nova serija projektora odgovara potrebama tržišta za kompaktnijim, prostorno štedljivim, lakšim, pouzdanim i svestranim rješenjima za prikaz visokih lumena."

19.05.2022. 18:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh