« Žene
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
Jednostavno a praktično

Najlonke koje tope masne naslage uskoro u prodaji

Žene od sada imaju novo oružje u borbi protiv celulita i to u obliku najlonki.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (D. Mail)
Više o

celulit

,

masne naslage

,

najlonke

,

čarape

,

Bio-Fir

,

scala

Brazilska kompanija Scala tvrdi kako njihovi proizvodi pomažu otklanjanju masnih naslaga s bedara i trbuha. Kada je donje rublje koje proizvodi ista kompanija pušteno u prodaju, bio je to najtraženiji artikal, s oko 25.000 prodanih komada  mjesečno.

Scala sada namjerava pustiti na tržište najlonke i dokoljnke presvučene posebnim kristalima koji emitiraju toplinu u dodiru s kožom. To bi trebalo pospješiti cirkulaciju krvi te na taj način pomoći izbacivanju toksičnih tvari i topljenju masnih naslaga.

Istraživanje provedeno na sličnom proizvodu, tzv. anticelulitnim gaćicama, pokazalo je da su 4 od 5 žena koje su ih nosile svakodnevno u periodu od jednog mjeseca, izgubile oko 2,5 centimetra u bokovima, bedrima i struku, a reduciran je i celulit. Efekt je trajao oko 12 mjeseci pod pretpostavkom da su se osobe zdravo hranile.

Menadžer dućana John Lewis koji drži Scaline proizvode tvrdi: ˝Njihove najlonke imaju potencijala da sruše rekord kao jedan od najbolje prodavanih proizvoda koje smo imali u asortimanu. Njihovo donje rublje izazvalo je pravu senzaciju kada je pušteno u prodaju u svibnju, a vjerujem da će se najlonke prodavati još i bolje jer su zanimljive širem spektru potrošača.˝

18.09.2009. 19:37:28
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh