« Žene
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
WOW!

Najlakši način za osvajanje muškaraca

Muškarci se lako osvajaju, zar ne? Ne, naravno, za neke treba uložiti priličan trud samo da vas primjete ... ili možda to može biti lako?

Kako uloviti onog koji vam se sviđa
Kako uloviti onog koji vam se sviđa (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

zavođenje

,

trikovi

Muškarci se čine prilično jednostavnim, s linearnim razmišljanjem koje je lako usmjeriti na vaš mlin, no nije baš uvijek tako, ponekad se treba dobro potruditi kako biste ih osvojili. No, u tim trenucima umjesto frustracije trebate se sjetiti ovih savjeta i sve će ići kao po loju.

Naime, muškarci su baš kao - mačke. Mačke neće ni pogledati igračku koja leži na podu, no kad im date do znanja da se ne može igrati s njom, igračka postaje zanimljiva. Jednako tako, kad se muškarac mora potruditi da bi vam uopće pristupio, postat ćete mu puno, puno zanimljiviji.

Druga stvar koja muškarce neopisivo privlači je - samostalna žena. Ako zna da ne čekate njegov poziv, da imate svoj život i da se on mora potruditi uskladiti svoj raspored s vašim, bit ćete mu bitno privlačniji.

Za kraj, pažljivo sa seksom. Naravno, to se odnosi na prvi spoj, jer ako već tada dobije ono što zapravo želi, muškarac može lako izgubiti interes. Pecite ga na laganoj vatrici, ne predugo, ali dovoljno da se mora pomučiti kako bi završio s vama u krevetu.

11.07.2015. 20:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh