« Fun
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
NEVJEROJATNO

Najgori roditelji na svijetu

Roditeljstvo nipošto nije lak posao, ali ovi su ljudi potpuno zakazali u tome. Slike u ovim slučajevima doista govore više od tisuću riječi

Teško za vjerovati, ali ...
Teško za vjerovati, ali ... (Arhiva)
Više o

roditeljstvo

,

roditelji i djeca

,

neodgovorni roditelji

Svi koji su imali tu čast da postanu roditeljima znaju da kako je roditeljstvo težak i odgovoran posao, koji ne poznaje radno vrijeme, vikende i blagdane. Isto tako, za razliku od brojnih drugih znatno lakših stvari, poput primjerice vožnje automobila, za roditeljstvo ne postoji definitivna knjiga pravila ili vodič koji vrijedi za sve roditelje u svim situacijama.

Upravo je zbog toga jedino na što se možete doista osloniti vlastita intuicija i evolucijska želja da svom djetetu pružite pažnju i ljubav te ga tako što bolje pripremite za okrutni svijet.

S druge strane, nekim roditeljima apsolutno ništa ne može pomoći. Na slikama koje vam donosimo pronaći ćete neke od najgorih primjeraka roditeljske vrste na našem planetu - od roditelja koji lijepe djecu selotejpom na zid, preko onih koje svoje klince uče pucati iz pravog pištolja, pa sve do onih koji svojim dvogodišnjacima daju prvo pivo.

Budući da slika doista govori više od tisuću riječi, pogledajte i uvjerite se sami. Za više slika kliknite na našu Metro galeriju.

04.04.2012. 22:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh