« Život
objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci
UPS!

Najgore pogreške na prvom spoju

Monopoliziranje razgovora, izbjegavanje plaćanja računa, kašnjenje i šutljivost također su se našli na popisu i bolje bi ih bilo izbjegavati na prvom spoju ako želite da se dogodi i drugi

Ni slučajno ne koristite mobitel!
Ni slučajno ne koristite mobitel! (Arhiva)
Više o

prvi spoj

,

pogreške

Prvi spoj je delikatna biljka na koju treba jako paziti, no u zadnje vrijeme sve su češće pogreške koje ne da vas neće dovesti do drugog spoja, nego ga možete samo sanjati...

Dokaz to je je i anketa koju je provela britanska tvrtka za istraživanje tržišta YouGov, a koja je pokazala da je korištenje mobitela najgora stvar koju možete napraviti tijekom spoja i to smatraju oba spola.

Čak 69 posto muškaraca i 70 posto žena koji su sudjelovali u anketi složni su oko toga da je slanje poruka, fotkanje hrane i pića, objavljivanje na društvenim mrežama i bilo kakav drugi način korištenja mobitela tijekom spoja odbojan te da s nekim tko to radi vjerojatno ne bi otišli na drugi spoj.

Na drugom mjestu su zavaravajuće fotke na društvenim mrežama i to smeta čak 52 posto muških i 43 posto ženskih ispitanika, dok je treća najodbojnija stvar preglasno žvakanje hrane, što smatra 25 posto muškaraca i 31 posto žena iz ankete.

Monopoliziranje razgovora, izbjegavanje plaćanja računa, kašnjenje i šutljivost također su se našli na popisu i bolje bi ih bilo izbjegavati na prvom spoju ako želite da se dogodi i drugi.

02.11.2019. 21:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh