« Fun
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
NITKO IH NE ŽELI

Najgluplji pokloni

VIDEO I SLIKE - Lijepo zapakirani pokloni nisu uvijk poželjni, pogledajte neke od najblesavijih poklona

Sapun
Više o

pokloni

,

glupi proizvodi

,

glupi izumi

,

božićni pokloni

,

darovi

Što ćete ove godine pokloniti najmilijima? Neki od nas već su počeli razmišljati o božićnim poklonima, dok će drugi sve obaviti u zadnji čas. Smisliti originalan poklon iz godine u godinu nije nimalo lako, iako nam proizvođači redovito pokušavaju ponuditi nešto novo. Međutim, nije sve što je lijepo zapakirano dobro i poželjno. Izdvajamo nekoliko blesavih poklona koje, vjerujemo, nitko ne želi dobiti:

Grudnjak-torba
Japanci su poznati po svojim neobičnim izumima, koji sežu od fenomenalnih do užasnih. Japanski ogranak proizvođača donjeg rublja Triumph na tržište je izašao s novim proizvodom - torbom koja se uz nekoliko poteza može pretvoriti u grudnjak.


Dijamant od pepela preminulog

Marilyn Monroe je rekla da su dijamanti najbolji prijatelji svake žene. Ne znamo što bi Marilynka rekla na dijamante izrađene od pepela preminule osobe, ali pretpostavljamo da se radi o poklonu koji ne bi obradovao većinu žena. Poduzeća (npr. LifeGem) takve dijamante nude po cijeni od 3000-25.000 dolara

Nož koji svira
Poduzeće Pinzone zaključilo je da kuhinjskim noževima nedostaje jedna važna stvar - glazba. Noževi koji sviraju nude tri melodije "Happy Birthday", "Jolly Good Fellow" i svadbeni marš, a napredni se mogu spojiti s računalom i pohraniti vaše najdraže pjesme.

Snoop Dogg patkica
O ukusima se ne raspravlja, ali "The Snoop Dogg Celebriduck" se ipak može opisati kao ružna patkica za kadu. Navodno je slična reperu Snoop Doggu, a proizvođač kupce mami sloganom: Party u kadi može započeti!

Sjajilo za usne ili WC školjka
Nije li prikladno usne mazati sjajilom koje se nalazi u minijaturnoj školjci za WC? "Toilet Bowl Lip Gloss" možete upotrijebiti i kao privjesak za ključeve

Sapun u obliku psećeg izmeta
Miriši kao kava, a izgleda kao govno. Stvarno prikladno za sapun.

Sapun

23.11.2010. 18:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh