« Život
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
KOBNA NEMAŠTOVITOST

Najgluplji darovi koji se mogu pokloniti ženama

Ljudi su skloni kupovini darova za najmilije u zadnjim mogućim sekundama što vrlo lako može rezultirati neadekvatnim i potencijalno uvrjedljivim poklonima

Fotografija vijesti
Više o

pokloni

,

Valentinovo

,

ljubav

,

muškarci i žene

,

Božić

,

darovi

Žene smo izostavili iz ove priče jer u većini slučajeva one su te koje brižno biraju i na vrijeme kupuju darove za svoju djecu, supruge, dečke, roditelje i prijatelje, uglavnom njihovi najmiliji dobit će željen i adekvatan poklon.

No, kada muškarci kupuju onda stvari postaju malo hektične. Naime, svima nam je dobro poznato da većina muškaraca organski ne može podnijeti razgledavanje izloga, te općenito zaziru od bilo kakve pomisli na šoping i lutanje trgovačkim centrima. Zbog toga uletavamo u prvu moguću trgovinu i trudimo se iz petnih žila da u njoj kupimo što više darova, te tako skinemo maksimalan broj osoba s popisa.

Mi muškarci, čast iznimkama, nemamo plan, a do cilja dolazimo tako što nasumično bacamo poglede na izloge dok brzim koracima hodamo od ulaza prema izlazu iz šoping centra. Ako vidimo nešto što bi naše ljepše polovice moglo makar iole razveseliti, bez ikakvog pomnijeg razmišljanja obavljamo kupovinu.

Takva impulzivna kupovina može rezultirati poprilično idiotskim poklonima koji umjesto da razvesele ljepšu polovicu, oni je natjeraju da dobro preispita razloge zašto je uopće u vezi. Kako bi vam pomogli da ne stavljate ljubav supruge ili djevojke na kušnju donosimo vam darove koje nikako, ni pod koju cijenu, ne stavljate pod bor najdražim ženama u vašem životu.

Ne poklanjajte ništa što ima ikakve veze s kuhinjom - Većina žena kuha, dobar dio možda uživa u tome, no niti jedna pripadnica ljepšeg spola ne želi da se to od nje očekuje. Ako vam kroz glavu prođe super fantastična ideja da poklonite majci/ženi/djevojci novu pregaču ili set kuhača, preporučamo da prije ispunjenja nauma duboko udahnete i opalite si jednu dobru "zidarku". Razmislite da vas ispod bora dočeka pola kilograma čavlića za mekano drvo ili imbus ključ broj 10.

Odjeća - Svi muškarci koji nisu neka modna životinja neka se mane kupovine odjevnih predmeta za svoju dragu, jer budimo iskreni niti znamo koji broj nose, a još se manje razumijemo u njihov ukus. Ako baš želite da vaša ljubav zablista u nekom novom ruhu, primite ju pod ruku i odvedite ju u šoping gdje će ona sama odabrati što želi, no ako želite izbjeći lutanje nebrojenim trgovinama darujte poklon bon njenog omiljenog dućana.

Ljubim sliku svoju - Ako mislite da bi baš bilo super-mega-giga slatko da djevojci poklonite svoju uokvirenu sliku na kojoj, zbog igre svijetla i sjene, malkice bacate na Georgea Clooneyja, živite u zabludi. Ne samo da poklon nije originalan, nego šaljete malkice egocentričnu vibru. Ako baš želite pokloniti svoju sliku neka to onda bude zajednička fotografija koja je snimljena prilikom nekog ludog i nezaboravnog provoda.

Sve što ima veze s gubljenjem kilograma - U ovom slučaju možete dvojako pogriješiti. Prvo, ako poklonite djevojci/supruzi/majci neki preparat ili spravu za skidanje kilograma, a ona uopće ne pokušava smršavjeti naći ćete se na vrlo tankom ledu jer se vaša gesta može, a i hoće, protumačiti da sugerirate da je debela. Jao si ga vama. Drugo, ako vaša majka/supruga/djevojka već neko vrijeme muku muče s kilogramima, a onda vi uletite s poklonom za mršavljenje ne samo da ćete sugerirati da je pretila, nego da vam se još uvijek ne dopada kako izgleda, te da mora još poraditi na liniji.

Ne poklanjajte ništa što se ne može lako zamijeniti - Neka vam ovo bude dodatni osigurač, zračni jastuk ili posljednja slamka spasa. Prije nego što platite, zasigurno krivo, odabrani poklon pitajte na blagajni da li se taj proizvod može zamijeniti, te obavezno sačuvajte račun. Ako se vašoj voljenoj osobi ne sviđa dar, onda ga ovako može vrlo lako zamijeniti.

Da ne bi bilo da smo samo kritični, evo vam popis poklona s kojima nikada ne možete pogriješiti:

Nakit - Za razliku od odjeće sav nakit paše i što je najbolje ne morate trošiti tisuće kuna na dijamante jer je još uvijek u modi ručno izrađen nakit. Pogledajte koji nakit ima vaša ljepša polovica, pa ćete lako procijeniti kakav joj je ukus.

Masaža - Sa tretmanom u nekom wellness centru ili bilo kojim oblikom masaže jednostavno ne možete promašiti.

Karte za predstavu -  Bilo da se radi o baletu, kazališnoj predstavi ili koncertu sve žene vole prisustvovati kulturnim događanjima. Neka izlazak bude pravi, cjelodnevni spoj koji će biti podređen samo njoj i njenim željama.

Putovanje - Sa putovanjem a ma baš nikako ne možete promašiti jer koja „guzica" ne želi vidjeti puta? Ne morate nužno putovati na Karibe ili Sejšele, dovoljan je romantičan bijeg na more ili na selo koji će učiniti čuda u vašoj vezi.   

Ovim člankom ne sugeriramo da su žene komplicirane i da im je teško udovoljiti nego, naprotiv, tvrdimo da su muškarci, čast iznimkama, jednostavno nemaštoviti i bezidejni kada je u pitanju romantični poklon.

05.12.2011. 19:50:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh