« Fun
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
Ima potencijala

Najdlakaviji čovjek na svijetu želi postati TV zvijezda

32-godišnji Yu Zhenhuan iz Kine zbog hormonalnog poremećaja ima dlake na 96 posto površine tijela

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Telegraph)
Više o

zvijezda

,

najdlakaviji čovjek

Od svoje 7 godine glumi u filmovima, a također je imao i kratku pjevačku karijeru. No njegov posljednji pokušaj da dobije ulogu Kralja majmuna u filmu ˝Journey to the west˝, nije prošao uspješno jer ga je redatelj smatrao nedovoljno atraktivnim.

˝Mislio sam da sam najbolji kandidat s obzirom da nalikujem majmunu. Audiciju ipak nisam prošao jer navodno ne izgledam dovoljno dobro˝, potužio se Yu. ˝Stoga sam se odlučio na plastičnu operaciju kojom ću ukloniti dlake i korigirati izgled lica kako bi više nalikovao liku iz filma.˝

Plastični kirurg dodao je kako Yu treba korekciju nosa, očiju i usnica. ˝Kralj majmuna ima velike oči dok su njegove sitne, tako da bi ih trebalo učiniti većima. Vrh nosa je također prevelik, a most nije dovoljno visok˝ objasnio je doktor proceduru.

Ovo nije prva operacija kojoj je Yu podvrgnuo. Prije toga uklonio je dio dlaka kako bi lakše podnosio ljetne vrućine. Tvrdi da njegovoj djevojci ne smeta njegov neobičan izgled. ˝Odlično se slažemo. Nema problema s mojim dlakama˝, izjavio je Yu za Youth Times. 

21.10.2009. 21:13:51
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Dlakavi
    07.04.2011. 14:45
    JAO NJEMU
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh