« Fun
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
pekla ga savjest

Rasplakani pljačkaš molio taokinju za oprost

POGLEDAJTE VIDEO: Kriminalac se slomio kada je žena pustila suzu i počela pričati o bogu

Pljačkaš i taokinja grle se kraj pulta
Pljačkaš i taokinja grle se kraj pulta (DailyMail)
Više o

oslobođenje taoca

,

rasplakani pljačkaš

,

pljačkaš traži oprost

Jednog pljačkaša iz Indianapolisa toliko je mučila grižnja savjesti da se za vrijeme kriminalnog djela rasplakao i molio svoju žrtvu za oprost.

Čitavu priču uhvatila je sigurnosna kamera na kojoj se jasno vidi afro-američki mladić kako pištoljem prijeti jednoj ženi.

No, umjesto da ušuti, hrabra žena obratila se pljačkašu i samo nekoliko trenutaka kasnije ovaj je bio na koljenima i u suzama. Par se tako molio neko vrijeme, a zatim je taokinja prišla pljačkašu i zagrlila ga.

Policija je izjavila da je mladić proveo oko 10 minuta u molitvi prije nego je nestao sa samo 20 dolara u ruci. Obzirom da mu je kamera uhvatila lice, mladić se narednog dana predao policiji.

Ključni trenutak dogodio se kad je žena počela plakati i pričati o bogu.

Čovjek se povjerio djelatnici kako ima dvogodišnje dijete koje mora uzdržavati te zatražio da se moli za njega da uspije prevazići sve poteškoće.

Policija je potvrdila kako je pljačkaš izvadio metak iz pištolja te ga stavio na pult prije nego li je uzeo mobitel i novac od službenice.

Na kraju drame, 23-godišnji Gregory Smith ipak je optužen za pljačku, prijetnju pištoljem i posjedovanje oružja bez dozvole

 

22.10.2009. 07:43:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh