« Seks
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
POPRAVITE

Najčešći problemi u krevetu

Problemi u seksu nisu ništa neuobičajeno, štoviše, bilo bi vrlo čudno da ih u dugim vezama i brakovima nema - stoga, opustite se i promijenite stvari

Problemi u krevetu su - normalni
Problemi u krevetu su - normalni (Shutterstock)
Više o

seks

,

problemi

,

veza

,

dobar seks

Seks je na početku veze čisto ludilo, nakon toga se malo prorijedi, a nakon dužeg zajedničkog života dolazi do problema koji su normalni i očekivani u svim vezama, no neki misle da se to događa samo njima. 

Libido - uvijek će biti neujednačen, i to je potpuno normalna stvar - makar muškarci obično tvrde da je njihov jači, to često nije istina jer muškarci ne shvaćaju suptilne načine kojima njihova bolja polovica daje do znanja da je napaljena.

Muškarac misli da zna sve - naravno da ne zna, ali naravno da to misli. Stoga, komunikacija mora biti dvosmjerna i otvorena, jer ako žena šuti ili, još gore, lažira orgazme, on će i dalje misliti da sve radi kako treba.

Rutina - naravno da ste zapali u rutinu ako ste u dugoj vezi ili braku, bilo bi pravo čudo da niste. No, to se lako da promijeniti i popraviti, samo uključite maštu, otvorite um i razgovarajte o tome pa će sve biti u redu.

Sve u svemu, navedene stvari događaju se u svim dugim vezama, ma koliko vama frendovi tvrdili drugačije, stoga, chill ....

04.07.2016. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh