« Život
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
MOKRI SNOVI

Najčešći erotski snovi žena

Zanima li vas što žene sanjaju kad im je na pameti samo seks? Donosimo tri najčešća sna i njihovo tumačenje

erotski snovi san spavanje seks
erotski snovi san spavanje seks (Arhiva)
Više o

žene

,

snovi

,

erotski snovi

,

mokri snovi

Žene imaju erotske snove, baš kao i muškarci, no o njima se rjeđe piše jer obično ostaju zaključani u sefu povjerljivih razgovora s prijateljicama. Tako je jedan o češćih snova onaj kako vode ljubav s najboljom prijateljicom.

Naravno, to ne znači da imate lezbijske sklonosti, iako u tome nema ništa loše. Zapravo se radi o traženju podrške od žena jer osjećate nedostatak ženskog prijateljstva, što je često kod žena koje rade u muškom okruženju i ne vide se često s prijateljicama. Uz to, moguće značenje je da želite biti poput nje, što znači da joj se potajno divite.

Seks na javnom mjestu je još jedan od onih snova koje jednako često imaju muškarci i žene, a to znači da želite biti otvoreniji u nekom aspektu svog života. Radi li se o strahu od neodobravanja okoline zbog nekih stvari koje radite, a ne znaju se vaši pravi motivi ili strahu od ogovaranja, svakako bi trebali porazmisliti kako riješiti taj problem.

Za kraj, svi u nekom trenutku sanjaju o seksu s poznatom osobom, a tumačenje je jednostavno - želite ono što ta osoba predstavlja u svijetu, tj. njezina javna slika - ljepota, inteligencija, poduzetnost ili nešto drugo.

No, takve i sve ostale snove rastumačit će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova pa ne brinite nego pročitajte što znači vaš san. 

01.03.2014. 21:41:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh