« Putovanja
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
SAZNAJEMO

Najbolji zimski praznici su u Termama Tuhelj

Najbolji praznici ove godine su u Termama Tuhelj! Očekuje Vas puno smijeha, bazeni, kupanje, vodene i nagradne igre i novi doživljaji.

Sjajna zabava u Termama Tuhelj
Sjajna zabava u Termama Tuhelj (Terme Tuhelj)
Više o

zabava

,

Terme Tuhelj

,

zimski praznici

Najbolji praznici ove godine su u Termama Tuhelj! Očekuje Vas puno smijeha, bazeni, kupanje, vodene i nagradne igre i novi doživljaji.Najbolji praznici ove godine su u Termama Tuhelj! Očekuje Vas puno smijeha, bazeni, kupanje, vodene i nagradne igre i novi doživljaji.

Izradite svog snjegovića, ali ovog puta bez snijega, prijavite svoju obitelj na obiteljske sportske igre, provedite dan na Vodenom planetu, razgibajte se na jutarnjim vodenim vježbama....krenite u malu Tuhi školu, izradite čestitke ili povedite prijatelje na večernju animaciju uz comedy night, dječje kazališne predstave ili talent show.

A kako zabavi ne bi bilo kraja, pripremili su brojna iznenađenja ususret Novoj godini: božićni koncert 29.12., prednovogodišnji Wine party u Terra lounge baru 30.12., odličan mjuzikl Briljantin koji možete pogledati 30.12. i 5.1. i dječje kazališne predstave 7. i 9.1. u kongresnom centru Terma Tuhelj. Odličnim eventima pribrojit ćemo još i Black&White reprizu Nove godine.

Sama novogodišnja noć bit će prepuna iznenađenja. Goste očekuje gala novogodišnja večera u restoranu Lati uz nastup glazbenog sastava Luna band, a gosti na bazenima će zaplesati u gusarske ritmove velikog all inclusive dočeka u kupaćim kostimima. Goste očekuje tatoo i pearcing corner, magičan bazen, gusarski plesovi i ostala gusarska iznenađenja.

A ako Vam je potrebno još zabave i doživljaja, tu su tematska noćna kupanja u kojima ne samo da ćete uživati u termalnoj vodi, nego ćete se odlično zabaviti.

Terme Tuhelj su pravi izbor ove zime.

www.terme-tuhelj.hr

15.12.2015. 16:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh