« Seks
objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana
HE HE

Najbolji seks u doba korone je jutarnji

Jedan od razloga zašto bi jutarnji seks trebao postati dio vašeg života je činjenica da povećava produktivnost

Započnite dan seksom
Započnite dan seksom (Arhiva)
Više o

jutarnji seks

Jutarnja rutina svakoga od nas je drugačija i uključuje razne aktivnosti, međutim koliko često u nju uključujete seks?

Ako jutarnje aktivnosti u krevetu nisu česti dio vaše rutine, možda se predomislite zbog činjenice da je vaše tijelo ujutro savršeno pripremljeno za jutarnje aktivnosti u krevetu koje su, nimalo nebitno, sjajne i za vaše zdravlje.

Jedan od razloga zašto bi jutarnji seks trebao postati dio vašeg života je činjenica da povećava produktivnost, a upravo je to ono što vam u izolaciji poprilično nedostaje.

Studije su, naime, otkrile da jutarnji seks može pozitivno utjecati na vaše raspoloženje tijekom dana i pomoći u povećanju produktivnosti na poslu.

Između ostalog, 2018. godine provedeno je istraživanje na 1000 ispitanika.

Sudionici, koji su živjeli sa svojim partnerima i partnericama, odgovarali su na pitanja o jutarnjem seksu. Više od polovice muških ispitanika, njih 53 posto, reklo je da su nakon jutarnjeg seksa produktivniji.

To isto reklo je 45 posto žena. Preostali ispitanici uglavnom nisu osjetili veću razliku.

Jutarnji seks vam, dakle, može pomoći da lakše odradite dan na poslu, da vaše ideje budu bolje, da bez problema održite zakazane sastanke i prezentacije, da iako umorni budete sretni jer se u svakom trenutku možete barem u mislila vratiti na jutrošnja događanja pod plahtama.

A ako vam seks nije potreban za produktivnost ili spadate među one na koje ne djeluje na takav način, postoje drugi razlozi zbog kojih je dobro započeti dan na ovaj način.

Primjerice, maženje odmah nakon buđenja potaknut će otpuštanje hormona ljubavi, oksitocina. Jutarnji seks pomaže u rješavanju stresa, a pomoći će vam i da se od ranog jutra još više povežete s partnerom.

03.04.2020. 21:44:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  armando
  04.04.2020. 09:42
  jutarnji sex je najbilji sex
 2. avatar
  Cranberry
  04.04.2020. 11:21
  Jutro ljubeeee :****
 3. avatar
  armando
  04.04.2020. 11:24
  yea jutro ljube puisaaaaaa :)))))))
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh